Käyttöehdot

Lue käyttöehtomme huolellisesti.

Sivuston CVmaker.fi (myöhemmin: “Palvelu”) on ehtojen alaista. Löydät ne tältä sivulta. Käyttämällä palvelua hyväksyt nämä ehdot.

Kappale 1: Palvelun käyttö 

1.1. Voit käyttää tätä maksullista palvelua luodaksesi, muokataksesi ja ladataksesi ansioluetteloita sekä hakemuskirjeitä. Olet itse vastuussa palvelun tarjoamien työkalujen ja ominaisuuksien käytöstä.

1.2. Kun olet luonut ensimmäisen ansioluettelosi, sinulle luodaan automaattisesti tili. Saat kirjautumistiedot sähköpostilla, ja voit kirjautua niillä sisään käyttääksesi palvelun kaikkia ominaisuuksia.

1.3. Ansioluettelot, hakemuskirjeet ja muut tiedot säilytetään tililläsi. Voit pyytää näitä tietoja milloin tahansa kirjautumalla tilillesi.

1.4. Sinun tulee suojata tilillesi pääsyä sähköpostilla ja salasanalla. Erityisesti salasana tulee pitää erittäin luottamuksellisena. CVmaker.fi voi olettaa kaiken tililläsi tapahtuvan toiminnan olevan sinun valvomaasi, mikäli tilille on kirjauduttu sähköpostillasi ja salasanallasi. Olet henkilökohtaisesti vastuussa tällaisesta toiminnasta, ellet ole nimenomaisesti osoittanut, että jollakin toisella on pääsy tilisi tietoihin.

Kappale 2: Käyttöä koskevat säännöt

2.1. Tili on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää vain sen sähköpostiosoitteen omistaja, joka on sidottu tiliin. Tiliä ei saa antaa kolmansien osapuolten käyttöön.

2.2. Palvelua ei ole sallittua käyttää toimintaan, joka on ristiriidassa kansallisten tai kansainvälisten lakien ja säädösten kanssa. Tämä sisältää sellaisten tietojen säilyttämisen tai levittämisen palvelussa, jotka ovat loukkaavia, valheellisia tai rasistisia, tai pyytämättömien viestien lähettämisen.

2.3. Mikäli CVmaker.fi havaitsee tai saa valituksen siitä, että rikot jotakin yllä olevista säännöistä, pidätämme oikeuden sulkea tilin tai estää palvelun käytön kokonaan ilman rahanpalautusta.

2.4. Mikäli CVmaker.fi kokee sen järjestelmien toimivuuteen tai verkkoon tai sen kolmansille osapuolille ja/tai internet-palveluille aiheutuvan häiriöitä, vahinkoja tai muuta vaaraa erityisesti liiallisten sähköpostien tai muiden tietojen lähettämisen, henkilötietojen vuotamisen tai virusten, troijalaisten ja vastaavien ohjelmien vuoksi, CVmaker.fi on oikeutettu suorittamaan kaikkia toimenpiteitä, joita se kohtuudella kokee tarpeelliseksi vaaran ehkäisemiseksi.

2.5. CVmaker.fi on oikeutettu milloin tahansa raportoimaan rikkomuksista. Lisäksi CVmaker.fi on oikeutettu antamaan nimesi, osoitteesi, IP-osoitteesi tai muita tunnistettavia tietoja kolmansille osapuolille, jotka ovat tehneet valituksen siitä, että loukkaat heidän oikeuksiaan tai yleisiä ehtojaan, olettaen, että valituksen oikeellisuus on aiheellisesti uskottava. Näiden tietojen saamiseen ei ole muuta tapaa, ja kolmannella osapuolella on selkeä etu tietojen antamiseen.

2.6 CVmaker.fi voi periä sinulta vahingot, jotka johtuvat näiden käyttöehtojen rikkomisesta. Vakuutat CVmaker.fi:n kaikista osapuolten vaatimuksista, jotka liittyvät antamiisi tietoihin.

Kappale 3: Ylläpito ja saatavuus

3.1. CVmaker.fi tekee kaikkensa pitääkseen palvelun saatavilla, mutta ei voi taata 100 % saatavuutta.

3.2. CVmaker.fi ylläpitää palvelua aktiivisesti. Ylläpito voi tapahtua milloin tahansa, ennakkoilmoituksella tai ilman, ja se voi johtaa rajalliseen saatavuuteen.

3.3. CVmaker.fi voi muuttaa palvelua milloin tahansa. Palautetta arvostetaan, mutta CVmaker.fi tekee lopulliset päätökset.

Kappale 4: Immateriaalioikeudet

4.1. Palvelu, sivustot, mukana oleva ohjelmisto sekä kaikki tiedot, sivusto(i)lla olevat kuvat sekä ansioluetteloiden ja hakemuskirjeiden mallit/muotoilut ovat CVmaker.fi:n immateriaalioikeuksien alaisia. Näitä ei voi kopioida tai käyttää millään tavalla ilman CVmaker.fi:n selkeää lupaa, paitsi tapauksissa, joissa se on lain mukaista.

4.2. Lopullisen asiakirjan muotoilu, joka voidaan ladata palvelun kautta, on edellisen pykälän mukaisesti CVmaker.fi:n immateriaalioikeuksien alaisuudessa. Täten saat rajoitetun oikeuden käyttää kyseistä muotoilua. On nimenomaisesti kiellettyä käyttää muotoilua millään muulla tavalla kuin palvelussa luoduissa asiakirjoissa. Nämä oikeudet jatkuvat myös sopimuksen päättymisen jälkeen, sisältäen liitteenä olevat ehdot.

4.3. CVmaker.fi:n kautta julkaisemasi tai tallentamasi tiedot, kuten ansioluettelosi teksti tai passikuvasi, on ja pysyy sinun omistuksessasi. CVmaker.ufik saa rajallisen oikeuden käyttää näitä tietoja palvelussa.

4.4. Voit peruuttaa tämän käyttöoikeuden poistamalla oleelliset tiedot ja/tai päättämällä sopimuksen.

4.5. Mikäli lähetät tietoja Cvmaker.fi:lle, esimerkiksi palautetta virheestä tai parannusehdotuksia, annat sille rajoittamattoman ja päättymättömän oikeuden käyttää näitä tietoja CVmaker.fi:n hyväksi. Tätä ei sovelleta tietoihin, jotka nimenomaisesti merkitset luottamukselliseksi. CVmaker.fi ei ole velvollinen maksamaan sinulle, mikäli CVmaker.fi ottaa annetun palautteen tai ehdotuksen käyttöön palvelussa.

4.6. CVmaker.fi ei huomioi yksityisiä tietoja, joita säilytät ja/tai jaat palvelun kautta, ellei se ole tarpeen palvelun kannalta tai ellei CVmaker.fi ole velvollinen tekemään niin lain tai tuomioistuimen päätöksen mukaisesti. Tässä tapauksessa CVmaker.fi pyrkii rajoittamaan tietoja niin paljon kuin mahdollista, sikäli kuin se on sen päätettävissä.

4.7. Tilauksesi aikana sinulla on oikeus käyttää palvelua ja sen avulla tehtyjä asiakirjoja, kuten ansioluetteloa tai hakemuskirjettä. Tilauksen päättämisen jälkeen sinulla ei ole enää oikeutta käyttää hakemuskirjeitä ja/tai luomiesi ansioluetteloiden malleja. Näitä asiakirjoja voidaan käyttää ainoastaan, mikäli oikeudet niiden käyttöön lunastetaan CVmaker.fi:lta.

Kappale 5: Palvelumaksu

5.1. Palvelun käyttöön liittyy maksu. Nykyinen palvelumaksu löytyy sivustolta. Mainitut kulut tulee maksaa etukäteen.

5.2 Jotta voit käyttää sivustoa CVmaker.fi, tilauksen ostaminen on pakollista. Tilauksesta veloitetaan kuukausittainen maksu. Ensimmäinen kuukausimaksu veloitetaan 7 päivää alkuperäisestä maksusta, mikäli tilaus on edelleen voimassa. Ensimmäisen uusiutumisen jälkeen maksu veloitetaan kuukausittain toisesta kuukaudesta alkaen. Tilaus voidaan peruuttaa suoraan milloin tahansa.

5.3. CVmaker.fi:lla on oikeus muuttaa maksuja kappaleen 5.1 mukaisesti milloin tahansa. CVmaker.fi ilmoittaa sinulle muutoksesta yksi (1) kuukausi ennen muutosta. Mikäli et hyväksy muutosta, sinulla on oikeus peruuttaa sopimus ennen seuraavaa veloitettavaa maksua.

5.4. Koska palvelu toimitetaan välittömästi nimenomaisesta pyynnöstäsi, maksua ei voida peruuttaa, tai voit vedota etämyyntilakiin.

Kappale 6: Maksuehdot

6.1. Ensimmäinen maksu voidaan suorittaa luottokortilla tai PayPal-tilin kautta, sivustolla annettujen maksuohjeiden mukaisesti. Mikäli sopimus uusitaan, maksut veloitetaan samalta kortilta tai PayPal-tililtä, jota käytettiin ensimmäiseen maksuun. Tili voidaan aina peruuttaa suoraan kirjautumalla sisään ja poistamalla jäsenyys käytöstä. PayPal-tilin kautta aktivoidut käyttäjät voivat peruuttaa jäsenyyden myös PayPal-tilin kautta.

6.2. Myöhästyneiden maksujen tapauksessa CVmaker.fi lähettää sinulle maksumuistutuksen, jossa on 14 päivää aikaa maksaa maksu. Mikäli et noudata maksuvelvollisuutta muistutuksen jälkeen, olet laiminlyönyt sitä lain nojalla, eikä siitä vaadita erillistä ilmoitusta. Siitä hetkestä alkaen CVmaker.fi on oikeutettu veloittamaan muistutuskuluja ja rajoittamaan palvelun käyttöä, esimerkiksi rajoittamalla sivuston CVmaker.fi käyttöä.

6.3. Mikäli CVmaker.fi ei saa erääntynyttä maksua ja/tai et maksa ajallaan, olet velvollinen maksamaan kaikki perintäkulut alkuperäisen summan ja korkojen lisäksi.

Kappale 7: Vastuu

7.1. Sikäli kuin mikään laki ei ole esteenä, seuraavia vastuusäännöksiä sovelletaan palvelun käyttöön.

7.2. Pois lukien tarkoituksellinen tai vakava laiminlyönti, CVmaker.fi:n vastuu rajoittuu summaan, jonka olet maksanut kahdelle kuukaudelle ennen tapahtumahetkeä.

7.3. CVmaker.fi ei nimenomaisesti ole vastuussa epäsuorista vahingoista, merkittävistä vahingoista, tappioista, menetetyistä työpaikoista tai säästöistä tai liiketoiminnan taantumasta johtuvista vahingoista.

7.4. Pakottavan esteen tapauksessa CVmaker.fi ei ole koskaan velvollinen maksamaan korvauksia sinulle aiheutuneista vahingoista. Pakottavia esteitä voivat olla internet-yhteyden katkeaminen tai häiriöt, viestinnän instrastruktuuri, virtakatkokset, sisäiset häiriöt, liikekannallepano, sota, liikenneruuhka, lakko, kielto, liiketoiminnan häiriöt, tavarantoimituksen häiriöt, tulipalo ja tulva.

Kappale 8: Tilauksen kesto ja peruutus

8.1. Tämä sopimus ja tilauksesi alkavat heti, kun käytät palvelua näiden ehtojen kappaleen 1 mukaisesti ensimmäistä kertaa.

8.2. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa tililtäsi tai asiakaspalvelun kautta. Välttääksesi tilauksen uusiutumisen, sinun tulee peruuttaa tilisi aina ennen uusiutumispäivää.

8.3. Tilausta peruttaessa ennakkoon maksettuja varoja ei koskaan palauteta.

8.4. Palvelun kautta tallentamasi tiedot poistetaan kahdeksantoista kuukautta sen jälkeen, kun palvelua on käytetty viimeistä kertaa. CVmaker.fi ilmoittaa sinulle sähköpostilla ennen tietojen poistamista, mutta sillä ei ole velvollisuutta siihen. Poistamiseen asti sinulla on mahdollisuus käyttää tietoja aloittamalla sopimuksen uudelleen.

Kappale 9: Muutokset hintoihin ja ehtoihin

9.1. CVmaker.fi voi muuttaa ehtoja ja hintoja uudelle maksukaudelle sikäli kuin se on lainmukaista.

9.2. CVmaker.fi ilmoittaa muutoksista tai lisäyksistä vähintään kolmekymmentä päivää ennen voimaantuloa sivustollaan, jotta voit saada ne tietoosi hyvissä ajoin.

9.3. Mikäli et halua hyväksyä muutosta, voit peruuttaa sopimuksen voimaantulopäivään mennessä. Palvelun käyttö voimaantulon jälkeen lasketaan ehtojen muutosten tai lisäysten hyväksymiseksi.

Kappale 10: Muut säännökset

10.1. Tähän sopimukseen sovelletaan Alankomaiden lakia.

10.2. Sikäli kuin laki ei toisin määrää, kaikki CVmaker.fi:ta koskevat kiistat ohjataan toimivaltaiselle hollantilaiselle tuomioistuimelle sillä alueella, jolla CVmaker.fi sijaitsee.

10.3. Mikäli näiden Käyttöehtojen osa vaatii “kirjallisen” ilmoituksen, lasketaan kirjalliseksi ilmoitukseksi myös sähköpostitse tai CVmaker.fi:n viestinnän kautta annettu ilmoitus, olettaen että on riittävän uskottavaa, että viesti todella tulee kyseiseltä lähettäjältä ja viesti on pysynyt koskemattomana.

10.4. CVmaker.fi on oikeutettu siirtämään oikeutensa ja velvollisuutensa sopimusta ja sen käsittelemiä henkilötietoja koskien kolmannelle osapuolelle, jonka puolesta CVmaker.fi tai asianmukainen liiketoiminta toimii.

Kappale 11: Yhteydenotto

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ehdotuksia tai kommentteja koskien näitä käyttöehtoja, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.

Yli 112 872 käyttäjää on jo luonut ansioluettelon

Ansioluettelokoneella voit nopeasti ja helposti luoda joukosta erottuvan ja ammattimaisen ansioluettelon 15 minuutissa.

Luo ansioluettelosi

Saat töitä 65 % todennäköisemmin