Käyttöehdot

Lue käyttöehtomme huolellisesti.

Käyttöehdot

Näitä käyttöehtoja (myöhemmin myös ”ehdot”) sovelletaan CVmaker B.V., osoitteessa Piet Heinkade 221 (1019 HM) Hollanti sijaitsevan yhtiön (myöhemmin ”CVmaker” tai ”me”) tarjoamaan CVmakeransioluetteloiden laatimiseen tarkoitettuun maksulliseen palveluun (myöhemmin“palvelu”) Palveluiden käyttö on näiden ehtojen alaista ja sinun tulee tutustua ehtoihin huolellisesti ennen palvelun käytön aloittamista. Löydät kulloinkin voimassa olevat ehdot tältä sivulta. Käyttämällä palvelua hyväksyt nämä ehdot sitovaksi sopimukseksi sinun ja CVmakerin välillä.

 1. Palvelun käyttö 
  1. Voit käyttää palvelua luodaksesi, muokataksesi ja ladataksesi ansioluetteloita sekä hakemuskirjeitä. Olet itse vastuussa palvelun tarjoamien työkalujen ja ominaisuuksien käytöstä.
  2. Kun olet luonut ensimmäisen ansioluettelosi, sinulle luodaan automaattisesti käyttäjätili (myöhemmin myös ”tili”). Saat kirjautumistiedot sähköpostilla, ja voit kirjautua niillä sisään käyttääksesi palvelun kaikkia ominaisuuksia.
  3. Ansioluettelot, hakemuskirjeet ja muut tiedot säilytetään tililläsi. Voit pyytää näitä tietoja milloin tahansa kirjautumalla tilillesi. Vain sinulla on oikeus nähdä ja käyttää tilillesi tallennettua sisältöä. CVmakerilla on kuitenkin oikeus kehittää palvelua ja tarjota sellaista lisäpalvelua, jossa julkaisemasi ansioluettelo ja hakemuskirje voidaan julkaista palvelussa ja palvelua käyttävät uusia työntekijöitä etsivät työnantajat voivat löytää ja nähdä julkaisemasi ansioluettelon ja hakemuskirjeen. Mikäli et halua käyttää CVmakerin tarjoamaa työnhaun edistämiseen tarkoitettua mahdollisuutta, jossa sopivat työnhakijat ja työnantajat pyritään yhdistämään, voit kuitenkin aina ilmoittaa CVmakerille, ettet halua tietojesi näkyvän tällaisille kolmansille osapuolille.
  4. Sinun tulee suojata tilillesi pääsy sähköpostilla ja salasanalla. Erityisesti salasana tulee pitää erittäin luottamuksellisena. CVmaker voi olettaa kaiken tililläsi tapahtuvan toiminnan olevan sinun valvomaasi, mikäli tilille on kirjauduttu sähköpostillasi ja salasanallasi. Olet henkilökohtaisesti vastuussa tällaisesta toiminnasta, ellet ole nimenomaisesti osoittanut, että kolmas osapuoli on luvattomasti päässyt käsiksi tilisi tietoihin.
 2. Käyttöä koskevat säännöt
  1. Tili on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää vain sen sähköpostiosoitteen omistaja, joka on sidottu tiliin. Tiliä ei saa antaa kolmansien osapuolten käyttöön.
  2. Palvelua ei ole sallittua käyttää toimintaan, joka on vastoin kansallisia tai kansainvälisiä lakeja ja säädöksiä. Tämä sisältää, muttei rajoitu, sellaisten tietojen säilyttämisen tai levittämisen tilillä tai palvelussa, jotka ovat loukkaavia, valheellisia tai rasistisia, tai pyytämättömien viestien lähettämisen.
  3. Mikäli CVmaker havaitsee tai saa valituksen siitä, että rikot jotakin yllä olevista säännöistä, pidätämme oikeuden sulkea tilin tai estää palvelun käytön kokonaan palauttamatta palveluun liittyviä maksuja.
  4. Mikäli CVmaker kokee sen järjestelmien toimivuuteen tai verkkoon tai sen kolmansille osapuolille ja/tai internet-palveluille aiheutuvan häiriöitä, vahinkoja tai muuta vaaraa erityisesti liiallisten sähköpostien tai muiden tietojen lähettämisen, henkilötietojen vuotamisen tai virusten, troijalaisten ja vastaavien ohjelmien vuoksi, CVmaker on oikeutettu suorittamaan sellaiset toimenpiteet, joiden suorittamisen se kohtuudella kokee tarpeelliseksi kyseessä olevan vaaran ehkäisemiseksi.
  5. CVmaker on oikeutettu milloin tahansa raportoimaan rikkomuksista viranomaisille. Lisäksi CVmaker on oikeutettu antamaan nimesi, osoitteesi, IP-osoitteesi tai muita tunnistettavia tietoja kolmansille osapuolille, jotka ovat tehneet valituksen siitä, että loukkaat heidän oikeuksiaan tai yleisiä ehtojaan, mikäli on syytä olettaa, että valitus on uskottava ja aiheellinen ja näiden tietojen saamiseen ei ole muuta tapaa, ja kolmannella osapuolella on selkeä etu tietojen saamiseen.
  6. CVmaker voi periä sinulta korvauksen vahingoista, jotka aiheutuvat näiden käyttöehtojen rikkomisesta. Olet vastuussa kaikista kolmansien osapuolten vaatimuksista, jotka liittyvät antamiisi tietoihin.
 3. Ylläpito ja saatavuus
  1. Palvelu tarjotaan sellaisena kuin se on. CVmaker tekee kaikkensa pitääkseen palvelun saatavilla, mutta ei voi taata 100 % saatavuutta.
  2. CVmaker ylläpitää ja päivittää palvelua aktiivisesti. Ylläpitotoimia voidaan suorittaa milloin tahansa, ennakkoilmoituksella tai ilman, ja toimet voivat johtaa palvelun tilapäiseen rajalliseen saatavuuteen.
  3. CVmaker voi muuttaa palvelua milloin tahansa. Palautetta arvostetaan, mutta CVmaker tekee lopulliset päätökset.
 4. Immateriaalioikeudet
  1. Palvelu, sivustot, mukana oleva ohjelmisto sekä kaikki tiedot, sivusto(i)lla olevat kuvat sekä ansioluetteloiden ja hakemuskirjeiden mallit/muotoilut ovat CVmakerin immateriaalioikeuksien alaisia. Näitä ei voi kopioida tai käyttää millään tavalla ilman CVmakerin selkeää lupaa, paitsi tapauksissa, joissa se on lain mukaista.
  2. Lopullisen asiakirjan muotoilu, joka voidaan ladata palvelun kautta, on kohdan 4.1 mukaisesti CVmakerin immateriaalioikeuksien alaisuudessa. Täten saat rajoitetun oikeuden käyttää kyseistä muotoilua. On nimenomaisesti kiellettyä käyttää muotoilua millään muulla tavalla kuin palvelussa luoduissa asiakirjoissa. Nämä oikeudet jatkuvat myös sopimuksen päättymisen jälkeen, sisältäen liitteenä olevat ehdot.
  3. CVmakerin kautta julkaisemasi tai tallentamasi tiedot, kuten ansioluettelosi teksti tai passikuvasi, on ja pysyy sinun omistuksessasi. Annat CVmakerille oikeuden käyttää näitä tietoja palvelun tarjoamiseksi sinulle.
  4. Voit poistaa CVmakerin kohdan 4.3 mukaisen käyttöoikeuden poistamalla kyseessä olevat tiedot ja/tai päättämällä tilauksen.
  5. Mikäli lähetät tietoja CVmakerille, esimerkiksi palautetta virheestä tai parannusehdotuksia, annat sille rajoittamattoman ja päättymättömän oikeuden käyttää lähettämiäsi tietoja CVmakerin hyväksi. Tätä ei sovelleta tietoihin, jotka nimenomaisesti merkitset luottamukselliseksi. CVmaker ei ole velvollinen maksamaan sinulle, mikäli CVmaker ottaa annetun palautteen tai ehdotuksen käyttöön palvelussa.
  6. CVmaker ei huomioi yksityisiä tietoja, joita säilytät ja/tai jaat palvelun kautta, ellei se ole tarpeen palvelun tarjoamisen kannalta tai ellei CVmaker ole velvollinen tekemään niin lain tai viranomaisen päätöksen mukaisesti. Tässä tapauksessa CVmaker pyrkii rajoittamaan tietojen käsittelyä niin paljon kuin mahdollista, sikäli kuin se on sen päätettävissä.
  7. Tilauksesi aikana sinulla on oikeus käyttää palvelua ja sen avulla tehtyjä asiakirjoja, kuten ansioluetteloa tai hakemuskirjettä. Tilauksen päättämisen jälkeen sinulla ei ole enää oikeutta käyttää hakemuskirjeitä ja/tai luomiesi ansioluetteloiden malleja. Näitä asiakirjoja voidaan käyttää ainoastaan, mikäli oikeudet niiden käyttöön lunastetaan CVmakerilta.
 5. Palvelumaksu
  1. Palvelun käyttöön liittyy maksu. Kulloinkin voimassa olevat palvelumaksu löytyvät cvmaker.fi-nettisivustolta. Mainitut maksut tulee maksaa etukäteen.
  2. Jotta voit käyttää palvelua, maksullisen tilauksen tekeminen on pakollista. Tilauksen tekemisen yhteydessä sinulta veloitetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukainen 14 vuorokauden mittaiseen kokeilujaksoon liittyvä maksu, jonka päätyttyä, mikäli tilausta ei ole päätetty kokeilujakson aikana, veloitetaan hinnaston mukainen maksu jokaiselta voimassaolevalta kuukauden mittaiselta tilausjaksolta (”tilausjakso”). Ensimmäisen tilausjakson kuukausimaksu veloitetaan 14 päivän kuluttua kokeilujaksoon liittyvästä ensimmäisestä maksusta, jonka jälkeen maksut veloitetaan kuukausittain. Tilaus voidaan päättää milloin tahansa.
  3. CVmakerilla on oikeus muuttaa maksuja kappaleen 5.1 mukaisesti milloin tahansa. CVmaker ilmoittaa sinulle muutoksesta yksi (1) kuukausi ennen muutosta. Mikäli et hyväksy muutosta, sinulla on oikeus päättää tilauksesi ennen seuraavaa veloitettavaa maksua ja uuden tilausjakson alkamista.
  4. Koska palvelu luo sinulle yksilöidyn ansioluettelon ja/tai hakemuskirjeen ja se toimitetaan sinulle välittömästi (sähköisesti) nimenomaisesta pyynnöstäsi, tilausta ei voida peruuttaa, etkä voi vedota kuluttajansuojalain etämyyntiä koskeviin palautusehtoihin saadaksesi kokeilujakson mukaista maksua takaisin.
 6. Maksuehdot
  1. Ensimmäinen maksu voidaan suorittaa luottokortilla tai PayPal-tilin kautta, sivustolla annettujen maksuohjeiden mukaisesti. Mikäli tilausta ei päätetä kokeilujakson aikana, maksut veloitetaan samalta kortilta tai PayPal-tililtä, jota käytettiin ensimmäiseen maksuun. Tilaus voidaan aina päättää kirjautumalla omalle käyttäjätilille ja päättämällä voimassaoleva tilaus. PayPal-tilin kautta aktivoidut käyttäjät voivat päättää jäsenyyden myös PayPal-tilin kautta.
  2. Myöhästyneistä maksuista CVmaker lähettää sinulle maksumuistutuksen neljäntoista (14) päivän maksuajalla. Mikäli et maksa myöhästynyttä maksua muistutuksesta huolimatta, on CVmaker oikeutettu estämään pääsysi palveluun ja perimään viivästynyttä maksua sinulta.
  3. Mikäli maksusi myöhästyy kohdan 6.2 mukaisesti, olet velvollinen maksamaan kaikki lain mukaiset perintäkulut alkuperäisen summan ja korkolain mukaan kertyneiden korkojen lisäksi.
 7. Vastuu
  1. CVmakerin vastuu rajoittuu tämän kohdan mukaiseen vastuuseen tai korkeintaan pakottavan lainsäädännön mukaiseen vastuuseen.
  2. Pois lukien tahallisesti tai törkeällä tuottamuksella aiheutettu vahinko, rajoittuu CVmakerin vastuu vahingosta summaan, jonka olet maksanut palvelun käytöstä kahden (2) edellisen kuukauden aikana ennen tapahtumahetkeä.
  3. CVmaker ei nimenomaisesti ole vastuussa epäsuorista tai välillisistä vahingoista, tappioista, menetetyistä työpaikoista tai säästöistä tai liiketoiminnan taantumasta johtuvista vahingoista.
  4. Ylivoimaisen esteen tapauksessa CVmaker ei ole koskaan velvollinen maksamaan korvauksia sinulle aiheutuneista vahingoista. Ylivoimaisia esteitä voivat olla esimerkiksi muttei rajoittuen, internet-yhteyden katkeaminen tai häiriöt, tietoliikenteen katkeaminen, virtakatkokset, kotirauha rikkominen, liikekannallepano, sota, liikenneruuhka, lakko, kielto, liiketoiminnan häiriöt, tavarantoimituksen häiriöt, tulipalo ja tulva.
 8. Tilauksen kesto ja päättäminen
  1. Tämä sopimus ja tilauksesi alkavat heti, kun käytät palvelua näiden ehtojen kohdan 1 mukaisesti ensimmäistä kertaa.
  2. Voit päättää tilauksen milloin tahansa tililtäsi tai asiakaspalvelun kautta. Välttääksesi tilauksen uusiutumisen, sinun tulee päättää tilauksesi ennen kunkin tilausjakson uusiutumispäivää.
  3. Tilausta päättäessä ennakkoon maksettuja palvelumaksuja ei koskaan palauteta.
  4. Palvelun kautta tallentamasi tiedot poistetaan kahdeksantoista (18) kuukautta sen jälkeen, kun palvelua on käytetty viimeistä kertaa. CVmaker ilmoittaa sinulle sähköpostilla ennen tietojen poistamista, mutta sillä ei ole velvollisuutta siihen. Tietojen poistamiseen saakka sinulla on mahdollisuus käyttää näitä tietoja käynnistämällä tilaus uudelleen.
 9. Muutokset hintoihin ja ehtoihin
  1. CVmaker voi muuttaa näitä ehtoja ja voimassa olevia hintoja uudelle tilauskaudelle sikäli kuin se on lainmukaista.
  2. CVmaker ilmoittaa näiden ehtojen ja hinnaston muutoksista tai lisäyksistä vähintään kolmekymmentä päivää ennen voimaantuloa sivustollaan, jotta voit saada ne tietoosi hyvissä ajoin.
  3. Mikäli et hyväksy muutosta, voit päättää sopimuksen tilauksen uusiutumispäivään mennessä. Palvelun käyttö muutosten tai lisäysten voimaantulon jälkeen katsotaan ehtojen ja hinnaston muutosten tai lisäysten hyväksymiseksi.
 10. Muut säännökset
  1. Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.
  2. CVmakerCVmakerNäistä ehdoista johtuvat erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti siinä tuomioistuimessa, jossa kuluttajan kotipaikkakunta tai vakituinen asuinpaikka sijaitsee.
  3. Mikäli jokin näiden käyttöehtojen mukainen ehto vaatii “kirjallisen” ilmoituksen, lasketaan kirjalliseksi ilmoitukseksi myös sähköpostitse tai CVmakerin viestinnän kautta annettu ilmoitus, olettaen että on riittävän uskottavaa, että viesti todella tulee kyseiseltä lähettäjältä ja viesti on pysynyt koskemattomana.
  4. CVmakerilla on oikeus siirtää näihin ehtoihin liittyvät oikeudet ja velvollisuudet kolmannelle osapuolelle ilman ennakkolupaa sinultaCVmaker.

11. Peruutusoikeus

 1. Käyttäjällä, joka on kuluttaja, on palvelua käyttäessään mahdollisuus irtisanoa sopimus ilman perusteluja neljäntoista (14) päivän kuluessa.
 2. Neljäntoista (14) päivän kokeilujakson aikana CVMaker tarjoaa Käyttäjälle rahat takaisin -takuun. Käyttäjät, jotka vetoavat tähän takuuseen, saavat täyden hyvityksen maksetusta summasta 14 päivän kuluessa.

12. Yhteydenotto

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ehdotuksia tai kommentteja koskien näitä käyttöehtoja, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.

Yli 112 872 käyttäjää on jo luonut ansioluettelon

CV-työkalumme avulla voit nopeasti ja helposti luoda joukosta erottuvan ja ammattimaisen ansioluettelon 15 minuutissa.

Luo ansioluettelosi

Saat töitä 65 % todennäköisemmin