Ansioluettelopohjat

Lisää mahdollisuuksiasi löytää työ ja luo CV: si jollakin ammattimaisesti suunnitelluilla CV-malleilla. Haluatko tietää, miten nämä mallit voivat toimia sinulle? Vieritä alas ja tutustu erilaisiin esimerkkeihin cv-esimerkkeistä, joita olemme tehneet inspiroidaksesi sinua.

Luo ansioluettelosi

Saat töitä 65 % todennäköisemmin

 • Auckland

  Ilmainen ansioluetteloesimerkki
 • Edinburgh

  Ilmainen ansioluetteloesimerkki
 • Princeton

  Ilmainen ansioluetteloesimerkki
 • Otago

  Ilmainen ansioluetteloesimerkki
 • Berkeley

  Ilmainen ansioluetteloesimerkki
 • Harvard

  Ilmainen ansioluetteloesimerkki
 • Standford

  Ilmainen ansioluetteloesimerkki
 • Cambridge

  Ilmainen ansioluetteloesimerkki
 • Oxford

  Ilmainen ansioluetteloesimerkki
 • CV-esimerkkejä inspiraatioksesi

  CV:n kirjoittaminen on paljon helpompaa CV:n rakennuspalvelumme avulla. Ammattimaisesti suunniteltujen malliemme ansiosta sinun tarvitsee vain täyttää oikeat tiedot. Koska se ei kuitenkaan ole arkisen helppoa, saatat ehkä tarvita hieman apua päästäksesi alkuun. Siksi tältä sivulta löydät esimerkkejä hyvistä CV:istä, joista voit saada inspiraatiota. Voit ladata ja käyttää niitä hyväksi!

   - Voit suurentaa alla olevia CV-esimerkkejä klikkaamalla CV:n kuvaa. Kuvan alta olevasta linkistä voit ladata CV:n PDF-tiedostona. - 

  Hammaslääkärin CV-esimerkki

  Hammaslääkärin CV-esimerkki

  Lataa tämä hammaslääkärin CV-esimerkki PDF-muodossa

  Tässä CV-esimerkissä Aleksanteri esittelee kahdeksan vuoden kokemuksensa ja osaamisensa hammashoitotoimenpiteistä. Aleksanterin vahvassa profiilin yhteenvedossa korostuvat potilaskoulutus ja ennaltaehkäisevän hoidon erikoisalat. Keskeiset osiot, kuten jäsenyydet ja lisenssit, osoittavat hänen ammatillisen taustansa. Tämä hammaslääkärin tehtävään tarkoitettu CV-malli esittelee tehokkaasti hänen vaikuttavia teknisiä kykyjään ja saavutuksiaan alan standardien mukaista ulkoasua käyttäen.

  Luo ammattimainen ansioluettelosi tästä

  CV esimerkki – Myymälänhoitaja - Standford-malli

  CV esimerkki – Myymälänhoitaja

  Lataa tästä

  Yllä olevassa ansioluettelossa töitä hakee jo kokemusta kartuttanut nainen, joka etsii uusia haasteita. Hänen suuri vahvuutensa on vankka työkokemus ja monipuoliset työtehtävät, jotka hän selkeästi on kirjoittanut ansioluetteloon. Lisäksi CV erottuu joukosta selkeällä profiilitekstillä, jossa hän kertoo haluamastaan työstä ja sen tuomista haasteista. Myös monipuolinen kielitaito ja esimies- sekä tiimityöskentelytaidot nähdään varmasti suurena etuna työnantajan silmissä.

  Luo ammattimainen ansioluettelosi tästä


  Opiskelijan CV-esimerkki - Otago-mallin

  Opiskelijan CV-esimerkki

  Lataa tämä CV-esimerkki PDF-tiedostona

  Jaakko on tietojenkäsittelytieteen opiskelija, jolla on jo hieman työkokemusta. Hän on valinnut Otago-mallin esitelläkseen taitojaan ja osaamistaan CV:ssä. Vaikka Jaakolla ei vielä olekaan pitkää työuraa takana, esittelee tämä CV hänen motiaationsa sekä osaamisensa kattavasti.

  Luo ammattimainen CV nyt

  CV-esimerkki – asiakaspalvelu - Edinburgh-malli

  Exempel på CV

  Lataa tämä asiakaspalvelijan CV-esimerkki PDF-tiedostona

  Tästä asiakaspalvelijan CV-pohjasta näkee, miten tekijä korostaa vuosien kokemustaan yhteenvetotekstissä ja kertoo johtavansa tiimiä. Lukija huomaa heti, että hakijalla on esihenkilötaitoja ja hän ymmärtää nopeatempoista alaa erinomaisesti. Molemmat kertovat siitä, että hakija etsii asiantuntijaroolia, joka tukee hänen pätevyyksiään, palkintojaan ja tasaista urakehitystään. Hän etsii siis todennäköisesti pitkäaikaista työpaikkaa, eikä ole heti vaihtamassa pois työn saatuaan. Hakija on valinnut joukosta erottuakseen ammattimaisen Edinburgh-mallin, jota voidaan käyttää ilman kuvaa.

  Luo ammattimainen ansioluettelosi tästä

  Esimerkki ohjelmoijan CV:stä - Cambridge-malli

  ohjelmoijan CV

  Lataa tämä esimerkki ohjelmoijan CV:stä PDF-tiedostona

  Tästä ohjelmoijan CV:stä näet, miten Sanna aloittaa kertomalla työkokemuksistaan yhteenvedossa. Hän kertoo myös, että hänellä on ylempi korkeakoulututkinto. Lukija tietää välittömästi, että Sanna on pätevä ja kokenut. Hän kertoo hakevansa korkeampaa roolia ja hänellä on pätevyyttä, joka osoittaa sopivuuden kyseiseen rooliin. Sannan CV:ssä on vakaa työhistoria, joka kertoo, että hän etsii pitkäaikaista työpaikkaa. Hän on valinnut selkeän Cambridge-mallin, jolla erotut joukosta joko kuvan kanssa tai ilman.

  Luo ammattimainen ansioluettelosi tästä

  CV esimerkki - IT - Auckland-malli

  CV esimerkki - IT

  Lataa tästä

  Yllä olevassa ansioluettelossa työnhakija on IT-alan ammattilainen, joka kaipaa laajennusta osaamiseensa kansainvälisiltä markkinoilta. Hänen vahvuutenaan ovat vankka työkokemus ja yrittäjyys sekä laaja tekninen osaaminen. Työnantaja kiinnittää erityistä huomiota siihen, että tämä hakija tietää selvästi, mitä haluaa. Hän on jo tehnyt töitä erilaisissa yrityksissä ja erilaisissa ympäristöissä, ja osaa toimia niin esimiehenä kuin tiimipelaajanakin.

  Luo ammattimainen ansioluettelosi tästä

  CV esimerkki - Automekaanikko - Berkeley-malli

  CV esimerkki - Automekaanikko

  Lataa tästä

  Yllä olevan ansioluettelon vahvuus on sen selkeys. Hakija kertoo tarvittavat tiedot yksinkertaisesti ja yksiselitteisesti. Vaikka hänellä ei olekaan työkokemusta erilaisista yrityksistä, on hän tehnyt ikäisekseen pitkän työuran suuressa alan yrityksessä. Työnantajan lukiessa CV:tä hän kiinnittää huomiota myös suoritettuihin kursseihin ja mainittuihin taitoihin, joista hakija on kertonut ansioluettelossaan.

  Luo ammattimainen ansioluettelosi tästä

  Esimerkki-CV englanniksi – Auckland-malli

  Esimerkki CV englanniksi

  Lataa tästä

  Mikäli Ivo hakee kansainväliseen hotelliketjuun, häneltä vaaditaan englanninkielinen CV. CVmakerin avulla voit helposti kopioida suomenkielisen ansioluettelosi ja asettaa sen kielen englanniksi.

  Luo ammattimainen ansioluettelosi tästä

  CV esimerkki - Nuori - Edinburg-malli

  CV esimerkki - Nuori

  Lataa tästä

  Yllä olevassa ansioluettelossa työtä hakeva nuori on hiljattain lukiosta valmistunut nainen. Hänellä ei ole vielä paljon työkokemusta, ja hän etsii työpaikkaa välivuodelle. Hänen ansioluettelonsa erottuu joukosta, sillä hän kertoo tarkasti tulevaisuudensuunnitelmistaan ja kiinnostuksen kohteistaan. Erityisesti hän haluaisi saada töitä alalta, jolle aikoo suunnata opiskelemaan. Tässä ansioluettelossa työnantaja kiinnittää erityistä huomiota työnhakijan monipuolisiin taitoihin ja osaamiseen.

  Luo ammattimainen ansioluettelosi tästä

  CV esimerkki - Vastaanottovirkailijan - Harvard-malli

  CV esimerkki Vastaanottovirkailijan - Stanford malli

  Lataa tästä

  Tässä ansioluettelossa on kerrottu kattavasti taidoista ja kokemuksista, joten työnantaja näkee heti, että hakija on kokenut. Vastuualueet on merkitty selkeästi. CV:ssä on mainittu sekä kovia että pehmeitä taitoja, kuten vieraiden vastaanotto tai vierailijakokemus. Kiinnostuksen kohde on mainittu siksi, että se on oleellinen haetun työpaikan kannalta ja siitä voi olla hyötyä työssä. CV-pohjaksi hakija on valinnut selkeän ja värikkään mallin, joka herättää heti lukijansa huomion

  Luo ammattimainen ansioluettelosi tästä

  Farmaseutin CV-esimerkki - Harvard-malli

  Farmaseutin CV-esimerkki

  Lataa tämä tarjoilijan CV-esimerkki PDF-tiedostona

  Julia on kokenut kliininen farmaseutti, joka on työskennellyt eri terveydenhuollon laitoksissa. Hänen intohimonaan on tiede ja terveyden parantaminen. Hänen profiilinsa korostaa kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja. Julian vahvuuksia ovat lääkehoito, potilasvalvonta ja potilaskoulutus. Harvard-malli esittelee nämä taidot ja kokemukset selkeästi ja tyylikkäästi.

  Luo ammattimainen ansioluettelosi tästä

  Kokin CV-esimerkki - Otago-malli

  Kokin CV-esimerkki

  Lataa tämä CV-esimerkki PDF-tiedostona

  Tämän CV:n on kirjoittanut apulaiskeittiömestari, jolla on kokemusta tiiminvetämisestä ja tavoitteena edetä keittiömestariksi. Hän esittelee kovia taitoja mitattavilla saavutuksilla, kuten keittiökustannusten pienentäminen 1 000 eurolla kuukaudessa ja henkilöstökoulutuksen ja ruokaturvallisuuden osaaminen. Hänen koulutuksensa ja todistuksensa kertovat hänen pätevyydestään, mikä tekee hänestä ihanteellisen ehdokkaan.

  Luo ammattimainen CV nyt

  Graafisen suunnittelijan CV-esimerkki

  HR-asiantuntijan CV-esimerkki

  Lataa tämä graafisen suunnittelijan CV-esimerkki

  Emilia on pätevä ja kokenut graafinen suunnittelija, jolla on näyttöä innovatiivisten ideoiden luomisesta ja toteuttamisesta eri kanavilla. Vuosien aikana hän on kartuttanut asiantuntijatietoa suunnittelusta ja työkaluista. Hänen aiempi, varsin graafinen CV:nsä vaati päivitystä, joten hän valitsi yksinkertaisen mutta modernin Berkeley-mallin.

  Luo ammattimainen CV nyt

  Ammattimaiset CV-pohjat mukautettavalla ulkoasulla

  Markkinoilla on paljon erilaisia CV-pohjia, mutta ovatko ne asiantuntijoiden tarkistamia tai arvioimia? Me CVMakerilla olemme testanneet ja tarkoin valinneet jokaisen CV-pohjan varmistaaksemme, että ne ovat luokkansa parhaita ja alan standardien mukaisia. Tämän ansiosta löydät CV-työkalustamme sopivan pohjan jokaiseen tilanteeseen ja varmistat, että käytät oikeaa CV-mallia päästäksesi ensimmäiseen haastatteluun!

  Lisää vinkkejä CV-pohjan valitsemiseen:

  • Käytä uratavoitteidesi ja työkokemuksesi mukaista pohjaa.
  • Arvioi organisaation työkulttuuria.
  • Varmista, että pohja on helppolukuinen.

  Mitä etuja CVMakerin pohjilla on?

  Toimiva pohja on vain yksi osa täydellisen CV:n kirjoittamista. Kun päätät minkälaisen pohjan haluat, varmista, että valitset työkokemukseesi ja alaan sopivan mallin.

  • Asiantuntijoiden suunnittelema ja valitsema.
  • Säästä aikaa muokkaamalla ja vaihtamalla CV:n ulkoasua helposti.
  • Vaihda helposti valmiiden pohjien välillä.


template-image

Yli 112 872 käyttäjää on jo luonut ansioluettelon

CV-työkalumme avulla voit nopeasti ja helposti luoda joukosta erottuvan ja ammattimaisen ansioluettelon 15 minuutissa.

Luo ansioluettelosi

Saat töitä 65 % todennäköisemmin