Ota meihin yhteyttä

Käyttäjämme ovat erittäin tyytyväisiä erinomaiseen tukeemme.

 • Yhteydenottolomake

  Lähetä kysymyksesi yhteydenottolomakkeen kautta, ja me vastaamme yleensä vuorokauden aikana.

 • Puhelintuki

  Soita meille, mikäli sinulla kysyttävää peruutuksista, laskutuksesta tai muista asioista.

 • Peruuta tilaus

  Käytä tätä yksinkertaista lomaketta tilauksen peruuttamiseen odottamatta tukea.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin helposti alta.

 • Voinko luoda myös hakemuskirjeen?

  Mikäli sinulla on aktiivinen CVmaker.uk-tili, voit myös luoda rajattomasti (yhteensopivia) hakemuskirjeitä. Kirjaudu CVmaker-tilillesi ja klikkaa valikosta kohtaa ”Hakemuskirjeet” aloittaaksesi.

 • Mikä CV:n rakennuspalvelu on?

  Tietyissä tilanteissa voi olla järkevää, että CV rakennetaan, kirjoitetaan uudelleen tai optimoidaan puolestasi asiantuntijan toimesta. Mikäli jokin alla olevista tilanteista pätee sinuun, saatat hyötyä palvelustamme:

  - Onko työsi kiireistä ja vie suurimman osan ajastasi, eikä sinulla ole aikaa luoda CV:tä?

  - Eikö sinulla ole CV:tä, tai etkö ymmärrä, mitä tietoja siinä kannattaisi mainita?

  - Harkitsetko CV:n vaihtoa, joka vaatii CV:n rakentamisen kokonaan eri tavalla?

  - Oletko ollut poissa työelämästä jonkin aikaa, ja sinulla on pidempi tyhjä jakso CV:ssäsi, joka herättää kysymyksiä?

  - Onko CV:si vanhentunut tai vanhanaikainen?

  - Onko CV:si liian tavallinen ja epäselvä, eikä se herätä tarpeeksi huomiota?

  - Tarvitseeko CV:si uudelleenjärjestelyä esimerkiksi relevanssin perusteella?

  • Tarvitseeko CV:si kielioppitarkistusta ja uudelleen kirjoittamista, jotta se olisi tarpeeksi tehokas ja erottuva?

  Löydät lisää tietoa sivulta CV:n rakennus.

 • Voinko ladata ansioluetteloni toisella kielellä (esim. ranskaksi)?

  Voit ladata ansioluettelosi eri kielillä tehdessäsi sitä. Voit valita tämän vaihtoehdon täyttäessäsi henkilökohtaisia tietojasi. Tarjoamme tällä hetkellä seuraavat kielet: Englanti ja ranska.

 • Miten voin peruuttaa CVmaker.fi-tilini ja tilaukseni?

  Oletko löytänyt mukavan työn ja haluat peruuttaa tilauksesi? Voit peruuttaa tilauksen helposti jollakin seuraavista tavoista:

  Tili Kirjaudu tilillesi ja siirry kohtaan “Oma tili”. Selaa sivun alalaitaan ja vedä tilauspalkki kohtaan ”Kyllä”, ja paina ”Peruuta tilaus”-painiketta. Tilauksesi peruutetaan nyt automaattisesti, ja saat siitä vahvistuksen sähköpostilla.

  Peruuta tilaus -sivu Siirry yhteydenottosivulle ja klikkaa “Peruuta tilaus” -painiketta. Voit nyt peruuttaa tilauksen automaattisesti kirjautumatta tilillesi. Saat vahvistuksen peruutuksesta sähköpostilla.

  Yhteydenotto tukeen

  Voit myös peruuttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä tukeen. Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse (arkisin), sähköpostilla (24/7) tai aloittaa chat-keskustelun sivustolla, silloin kun se on auki. Saadaksesi lisää tietoa yhteydenottotavoista, vieraile yhteydenottosivullamme.

 • Maksaako ansioluetteloni lataaminen?

  Voit kokeilla CVmaker-palvelua ja premium-toimintoja 7 päivän ajan hinaan €1,95. 7 päivän kokeilujakson jälkeen tilisi uusiutuu automaattisesti €29,95 kuukausihintaan. Premium-tilillä voit jatkuvasti muokata ja ladata CV:itä, luoda rajattomasti hakemuskirjeitä, käyttää hakemussähköposti-työkalua ja käyttää premium-työnhakujärjestelmää. Tilisi tilaus uusiutuu automaattisesti kuukausittain, kunnes peruutat sen. Voit peruuttaa tilin helposti milloin tahansa.

  Sivustoillamme olevat hinnat sisältävät ALV:n.

 • Voinko piilottaa osion ansioluettelostani?

  Voit piilottaa ansioluettelosi osia klikkaamalla 3 pistettä sen osion kohdalla, jonka haluat piilottaa, ja klikkaamalla sitten “Piilota osio”. Kun haluat lisätä tai näyttää osion uudelleen, voit valita sen ansioluettelokoneemme vaiheen 2 alaosassa olevasta valintapalkista.

 • Voinko sijoittaa osion seuraavalle sivulle (PDF-muodossa)?

  Tämä on tietenkin mahdollista. Voit tehdä sen ansioluettelokoneessamme 2 seuraavalla tavalla:

  1. Voit sijoittaa kokonaisen osion (esimerkiksi “Koulutus ja pätevyydet”) seuraavalle sivulle painamalla osion vieressä olevia 3 pistettä ja valitsemalla “seuraavalle sivulle (pdf)”. Sen jälkeen koko osio siirretään seuraavalle sivulle.
  2. Voit painaa edellisen osion kuvauksessa Enter-painiketta useita kertoja tekstinkäsittelyohjelmassa, jotta voit säätää siirrettävää kohtaa tarkemmin.
 • Lajitellaanko osiot aikajärjestyksessä?

  Osioita ei automaattisesti lajitella aikajärjestyksessä. Mikäli haluat lajitella ne aikajärjestyksessä, klikkaa osion vieressä olevia 3 pistettä ja valitse “lajittele aikajärjestyksessä”. Osiot lajitellaan sitten välittömästi.

 • Voinko lajitella osioita?

  Voit lajitella osioita käyttämällä kunkin osion vieressä olevia nuolia. Lisätyt osiot voidaan myös lajitella erikseen painamalla niiden vieressä olevia 3 palkkia ja vetämällä ne haluttuun kohtaan.

 • Voinko muokata ansioluetteloani?

  Kun olet ladannut ansioluettelosi, saat automaattisesti sähköpostilla kirjautumistiedot, joiden kautta voit muokata sitä jatkuvasti.

 • Voiko ansioluetteloni ladata Word-tiedostona?

  Malliemme monimutkaisuuden vuoksi ansioluetteloa ei voi ladata Word-tiedostona. Mutta älä huoli: voit aina muokata ansioluetteloa tilisi kautta.

 • Voinko lisätä kuvan ansioluettelooni?

  Ansioluettelokoneemme ensimmäisessä vaiheessa, “Henkilökohtaiset tiedot”, voit lisätä kuvan ansioluetteloosi. Klikkaa vain kentän vieressä olevaa kuva-kuvaketta. Voit sitten ladata, muokata ja lisätä kuvasi ansioluetteloosi.

Yrityksen tiedot


CVmaker B.V.
Piet Heinkade 221
1019HM Amsterdam
Alankomaat
CoC: 70894027