Ota meihin yhteyttä

Käyttäjämme ovat erittäin tyytyväisiä erinomaiseen tukeemme.

 • Yhteydenottolomake

  Lähetä kysymyksesi yhteydenottolomakkeen kautta, ja me vastaamme yleensä vuorokauden aikana.

 • Puhelintuki

  Soita meille, mikäli sinulla kysyttävää peruutuksista, laskutuksesta tai muista asioista.

 • Peruuta tilaus

  Käytä tätä yksinkertaista lomaketta tilauksen peruuttamiseen odottamatta tukea.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin helposti alta.

 • Voinko ladata ansioluetteloni toisella kielellä (esim. ranskaksi)?

  Voit ladata ansioluettelosi eri kielillä tehdessäsi sitä. Voit valita tämän vaihtoehdon täyttäessäsi henkilökohtaisia tietojasi. Tarjoamme tällä hetkellä seuraavat kielet: Englanti ja ranska.

 • Voinko sulkea tilini?

  Oletko löytänyt kivan työn, vai etkö enää tarvitse meitä muusta syystä? Kirjaudu tilillesi ja siirry kohtaan “Oma tili”. Selaa sivun alaosaan, vedä tilauspalkki kohtaan “kyllä”, ja paina “Peruuta tili” -painiketta.

 • Maksaako ansioluetteloni lataaminen?

  CVmaker-palvelun hinta on €3,95, jolla saa rajoittamattoman käyttöoikeuden 7 päiväksi. 7 päivän jakson jälkeen tilisi uusiutuu kuukausittain automaattisesti hintaan €19,95. Täydellä käyttöoikeudella voit aina muokata ja ladata ansioluetteloita, luoda rajoittamattomasti hakemuskirjeitä, käyttää hakemussähköpostiohjelmaamme ja käyttää työnhakujärjestelmäämme koko jakson ajan. Yhden kuukauden jälkeen tilisi uusiutuu automaattisesti joka kuukausi, kunnes peruutat sen. Voit peruuttaa ja sulkea tilisi milloin tahansa. Sivustollamme osoitettu hinta sisältää ALV:n.

 • Voinko piilottaa osion ansioluettelostani?

  Voit piilottaa ansioluettelosi osia klikkaamalla 3 pistettä sen osion kohdalla, jonka haluat piilottaa, ja klikkaamalla sitten “Piilota osio”. Kun haluat lisätä tai näyttää osion uudelleen, voit valita sen ansioluettelokoneemme vaiheen 2 alaosassa olevasta valintapalkista.

 • Voinko sijoittaa osion seuraavalle sivulle (PDF-muodossa)?

  Tämä on tietenkin mahdollista. Voit tehdä sen ansioluettelokoneessamme 2 seuraavalla tavalla:

  1. Voit sijoittaa kokonaisen osion (esimerkiksi “Koulutus ja pätevyydet”) seuraavalle sivulle painamalla osion vieressä olevia 3 pistettä ja valitsemalla “seuraavalle sivulle (pdf)”. Sen jälkeen koko osio siirretään seuraavalle sivulle.
  2. Voit painaa edellisen osion kuvauksessa Enter-painiketta useita kertoja tekstinkäsittelyohjelmassa, jotta voit säätää siirrettävää kohtaa tarkemmin.
 • Lajitellaanko osiot aikajärjestyksessä?

  Osioita ei automaattisesti lajitella aikajärjestyksessä. Mikäli haluat lajitella ne aikajärjestyksessä, klikkaa osion vieressä olevia 3 pistettä ja valitse “lajittele aikajärjestyksessä”. Osiot lajitellaan sitten välittömästi.

 • Voinko lajitella osioita?

  Voit lajitella osioita käyttämällä kunkin osion vieressä olevia nuolia. Lisätyt osiot voidaan myös lajitella erikseen painamalla niiden vieressä olevia 3 palkkia ja vetämällä ne haluttuun kohtaan.

 • Voinko muokata ansioluetteloani?

  Kun olet ladannut ansioluettelosi, saat automaattisesti sähköpostilla kirjautumistiedot, joiden kautta voit muokata sitä jatkuvasti.

 • Voiko ansioluetteloni ladata Word-tiedostona?

  Malliemme monimutkaisuuden vuoksi ansioluetteloa ei voi ladata Word-tiedostona. Mutta älä huoli: voit aina muokata ansioluetteloa tilisi kautta.

 • Voinko lisätä kuvan ansioluettelooni?

  Ansioluettelokoneemme ensimmäisessä vaiheessa, “Henkilökohtaiset tiedot”, voit lisätä kuvan ansioluetteloosi. Klikkaa vain kentän vieressä olevaa kuva-kuvaketta. Voit sitten ladata, muokata ja lisätä kuvasi ansioluetteloosi.

Yrityksen tiedot


CVmaker B.V.
Herengracht 458
1017CA Amsterdam
Alankomaat
CoC: 70894027