Yksityisyys- ja evästekäytäntö

Luethan yksityisyys- ja evästekäytäntömme huolellisesti.

Luethan yksityisyys- ja evästekäytäntömme (myöhemmin myös ”tietosuojaseloste”) huolellisesti. Tämä tietosuojaseloste soveltuu kaikkiin www.cvmaker.fi -sivuston (”palvelu”) käyttäjiin.

1. Johdanto
CVmaker B.V., joka sijaitsee osoitteessa Herengracht 458 (1017 CA) Hollanti (“me” tai “CVmaker”), on Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (”GDPR”) mukainen rekisterinpitäjä. Me olemme vastuussa sivustomme – www.cvmaker.fi - käytön yhteydessä kerättyjen henkilötietojen käsittelystä, ellei toisin ole mainittu. Me kunnioitamme käyttäjien yksityisyyttä käsittelemällä ja suojaamalla käsittelemiämme henkilötietoja soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme ja käytämme, ja mihin tarkoitukseen. Suosittelemme sinua lukemaan tietosuojaselosteen huolellisesti. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen support@cvmaker.fi. Pyydämme sinua myös ottamaan meihin yhteyttä, mikäli jokin tämän tietosuojaselosteen kohta on epäselvä. Tätä tietosuojaselostetta on viimeksi muokattu 3. marraskuuta 2020.

2. Henkilötietojen käyttö
Voidaksemme luoda ja/tai hallita palvelussa olevaa käyttäjätiliäsi (joka sisältää mm. ansioluettelosi tiedot), tarvitsemme joitakin tietoja sinusta. Näin ollen, kyseiset tiedot ovat välttämättömiä palvelumme tarjoamiseksi. Tarvitsemme myös muita tietoja pystyäksemme luomaan mahdollisimman hyvän ansioluettelon palvelumme kautta, tai optimoidaksemme palveluidemme käyttökokemusta.

Kuvaamme alla, mitä tietoja sinusta kerätään käyttäessäsi palvelua.

2.1 Palvelumme – CV:n luominen
Voidaksesi käyttää palveluamme sinun tulee syöttää henkilötietojasi sivustollamme vaiheittain. Heti kun olet suorittanut ensimmäisen vaiheen ja siirtynyt toiseen vaiheeseen, tallennamme kaikki syöttämäsi tiedot. Ensimmäisessä vaiheessa pyydämme sinulta seuraavia henkilötietoja:

  • Etu- ja sukunimi*;
  • Sähköpostiosoite*;
  • Puhelinnumero*;
  • Osoite*;
  • Profiilikuva;
  • Syntymäaika ja -paikka;
  • Onko sinulla ajokorttia;
  • Kansallisuus;
  • Sukupuoli;
  • Siviilisääty;
  • LinkedIn-profiilisi URL-osoite;
  • Kotisivujesi URL-osoite.

Tähdellä merkityt henkilötiedot ovat pakollisia palvelumme käyttämisen kannalta. Muut tiedot täytetään vain ansioluetteloa varten. Palvelumme seuraavassa vaiheessa sinua pyydetään antamaan seuraavat tiedot:

  • Koulutustiedot, kuten koulutukset, työharjoittelut, kurssit ja todistukset (mukaan lukien ajanjakso ja oppilaitos);
  • Työkokemuksen tiedot, kuten titteli ja työnantaja;
  • Kiinnostuksen kohteet ja harrastustoiminta;
  • Taidot ja niiden taso;
  • Kielet.

Kun käyttäjä on täyttänyt yllä olevat tiedot, hän voi suunnitella ansioluettelon vaiheessa 3 ja tilata CVmakerin kuukausittaisella maksulla (joka on heti päätettävissä ensimmäisen seitsemän (7) vuorokauden kokeilujakson jälkeen). Palvelussamme käyttäjä voi jatkuvasti tarkastella, ladata ja muokata luomaansa ansioluetteloa. Käyttäjä voi lisäksi käyttää kaikkia muita tarjoamiamme toimintoja, kuten rajoittamattomia työhakemuksia, lähettää niitä ja etsiä itselleen sopivia työpaikkoja.

2.2 Maksutiedot
Voidaksemme järjestää asianmukaisen maksun yllä mainitusta palvelun tilauksesta, käytämme palveluntarjoajia, kuten muun muassa Adyen, Paypal, Stripe ja Mollie Payments. Ilmoitat maksutietosi suoraan kyseiselle kolmannelle osapuolelle, etkä CVmakerille. On mahdollista, että kolmas osapuoli jakaa meille tiettyjä tietojasi (kuten pankkisi tiedot), jotta näemme, oletko suorittanut maksun. Emme koskaan saa tai tallenna luottokorttien tietoja. Yllä mainitut palveluntarjoajat ovat vastuussa tiedoista, joita he käsittelevät käyttäjien maksujen osalta.

3. Tietojen käyttötarkoitukset
Me käytämme erilaisia henkilötietoja erilaisiin tarkoituksiin: esimerkiksi yhteystietoja käytämme ottaaksemme yhteyttä käyttäjiin koskien tilauksen päättymistä ja/tai syntymistä, laskutusta, tai antaaksemme yleiskatsauksen tuotteistamme ja palveluistamme käyttäjälle. Mikäli käyttäjät ovat antaneet CVmakerille luvan (ja maksaneet siitä) lähettää heidän henkilökohtaisen ansioluettelonsa työpaikkoja tarjoaville kolmansille osapuolille CVmakerin kautta, lähetämme käyttäjien sähköpostiosoitteet valitsemillemme työpaikoille käyttäjän ansioluettelon perusteella.

Meillä on myös oikeutettu etu hankkia käyttötietoja evästeiden avulla palveluidemme parantamiseksi.

4. Henkilötietojen jakaminen
Me emme anna henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä sinun ja meidän välisen sopimuksemme toteuttamiseksi tai ellei laki niin vaadi. Tämä koskee seuraavia:

  • Maksupalveluntarjoajat, kuten on kuvattu kohdassa “2.2 Maksutiedot”;
  • IT-palveluntarjoajat;
  • Arvostelusivustot;
  • Sähköpostipalvelu sähköpostien lähettämiseen;
  • Analytiikkatyökalujen palveluntarjoajat palveluidemme ja sivustomme parantamiseen, mukaan lukien Google Analytics;
  • Tiketti-, Live Chat- ja asiakastukialustat.

Tahot, jotka pääsevät käsiksi henkilötietoihin meidän kauttamme, voivat käyttää niitä ainoastaan tarjotakseen sinulle palvelua CVmakerin puolesta. Mikäli annat muita tietoja näille tahoille itse, me emme ole niistä vastuussa. Epäilyttävissä tilanteissa olemme velvollisia jakamaan henkilötietoja viranomaisille heidän niitä pyytäessä.

CVmaker voi antaa henkilötietojasi sellaisille kolmansille osapuolille, jotka ovat ottaneet palvelun käyttöön ja etsivät uusia työntekijöitä palvelun käyttäjinä olevista työnhakijoista. CVmaker jakaa henkilötietoja näille kolmansille osapuolille saattaakseen sopivat työnhakijat ja työnantajat yhteen. Voit aina valita, ettet halua henkilötietojasi jaettavan ja työhakemuksesi ja ansioluettelosi näkyvän tällaisille kolmansille työntekijöiden etsijöille.

5. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteet
Käsittelemme henkilötietoja tarjotaksemme palveluamme – ammattimaisen CV:n luomiseen tarkoitettua ohjelmistoa – parhaalla mahdollisella tavalla. Käsittelemme henkilötietoja ainoastaan, jos meillä on siihen laillinen peruste. Käsittelemme henkilötietoja seuraavin perustein:

  1. Osapuolten välinen sopimus: Voidaksemme tarjota sinulle CVmakerin kanssa solmimasi tilauksen mukaista palvelua, meidän täytyy käsitellä yllä mainittuja henkilötietoja. Tämä sisältää käyttäjien CV:tä luodessa syöttämät tiedot, jotka tallennetaan heidän (väliaikaiselle) tililleen, mutta lisäksi myös maksutiedot. Katso yllä.
  2. Lakisääteinen velvoite: Meidän on muun muassa säilytettävä joitakin taloudellisia tietoja, kuten tositteita, kuusi (6) vuotta kirjanpitolain perusteella.
  3. Oikeutettu etu: Intressimme on lähestyä käyttäjiä tarjouksilla, jotka ovat vastaavia kuin CVmakerin palvelu. Katso yllä.
  4. Suostumus: Me pyydämme käyttäjiltä lupaa, mikäli henkilötietojen käsittely ei perustu yllä oleviin perusteisiin. Käyttäjät voivat aina peruuttaa annetun luvan klikkaamalla kunkin uutiskirjeen alaosassa olevaa peruutuslinkkiä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@cvmaker.fi.

6. Säilytysajat
Säilytämme käyttäjien rekisteröitymisvaiheessa syöttämiä tietoja ainoastaan, jos klikkaat palvelumme toiseen vaiheeseen. Mikäli et ole jälkeenpäin tehnyt tilausta, CVmaker tallentaa syöttämäsi tiedot yhdeksi (1) kuukaudeksi sen jälkeen, kun CVmaker on lähettänyt sinulle toisen sähköpostin kysyen, haluatko viimeistellä ansioluettelosi ja tehdä tilauksen. Mikäli hylkäät tai jätät vastaamatta siihen, tietosi poistetaan yhden (1) kuukauden jälkeen.

Mikäli olet tehnyt tilauksen, säilytämme antamiasi tietoja siihen saakka, että ilmoitat meille, mitkä tietosi haluat poistettavan. Lähetämme sinulle joka tapauksessa viestin, kun et ole käyttänyt palveluamme vuoteen, ja kysymme, haluatko meidän säilyttävän tietosi. Mikäli emme saa vastausta, poistamme tiedot yhden (1) kuukauden kuluttua viimeisen sähköpostin jälkeen. Meillä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoon liittyviä tietoja, kuten laskusi, maksusi ja tilaustietosi kuuden (6) vuoden ajan. Sillä välin saatamme lähestyä käyttäjiä räätälöidyillä tarjouksilla, mikäli käyttäjä on antanut tähän yksiselitteisen luvan. Käytämme näiden sähköpostien lähettämiseen (etu)nimeä ja sähköpostiosoitetta, jotka käyttäjät ovat antaneet meille. Näissä sähköposteissa tarjoamme tietenkin käyttäjille mahdollisuuden poistaa tietonsa suoraan CVmakerilta.

7. Evästeet
Evästeet ovat pieniä, yksinkertaisia tekstitiedostoja, joita tietokoneesi tai mobiililaitteesi tallentaa käyttäessäsi sivustoamme. Koska haluamme taata yksityisyytesi ja parantaa sivustomme käyttäjäystävällisyyttä, uskomme sen olevan tärkeää, että tiedät, miksi käytämme evästeitä. Evästeiden avulla et joudu aina syöttämään samoja tietoja uudelleen, ja voit esimerkiksi viimeistellä CV:si myöhemmin. Lisäksi ne auttavat meitä ymmärtämään, miten käytät sivustoa ja miten voimme tehdä siitä käyttäjäystävällisemmän. Lisäksi (kolmansien osapuolten) evästeitä käytetään markkinointi- ja analyyttisiin tarkoituksiin, ja nämä kolmannet osapuolet ovat vastuussa kyseisten tietojen käsittelystä.

7.1 Evästeasetukset
Mikäli haluat käyttää sivustoamme optimaalisesti, sinun tulee hyväksyä evästeemme. Voit tehdä tämän klikkaamalla "Hyväksy" evästeilmoituksessa vieraillessasi sivustolla ensimmäistä kertaa. Mikäli et valitse mitään, oletamme, että jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt automaattisesti evästeiden käytön. Käsittelemme tietenkin sinulta keräämiämme tietoja erittäin huolellisesti. Saadaksesi lisää tietoa käyttämistämme evästeistä tai muuttaaksesi evästeasetuksia, vieraile Evästeet-sivulla.

7.2 Toiminnalliset evästeet
Käytämme toiminnallisia evästeitä varmistaaksemme, että sivusto toimii optimaalisesti. Nämä ovat välttämättömiä, jotta sivusto toimii (asianmukaisesti). Sinun ei esimerkiksi tarvitse syöttää samoja tietoja uudelleen ja uudelleen luodessasi CV:tä. Lisäksi nämä evästeet varmistavat, että sivusto latautuu tasaisesti ja toimii sekä nopeasti että asianmukaisesti. Kolmannet osapuolet käyttävät seuraavia toiminnallisia evästeitä:

Postmark
tarjoaa sähköpostipalvelumme. Kaikki CVmakerin sähköpostit lähetetään Postmarkin kautta. Postmarkia käyttämällä pystymme varmistamaan, että (tärkeät) sähköpostit saapuvat aina sähköpostikansioosi. Meillä on tämän osapuolen kanssa käsittelysopimus. Toimittaakseen palveluaan Postmark saa sähköpostiosoitteita käyttäjiltä ja sähköpostien sisältöä CVmakerilta. Postmark ei koskaan käytä näitä tietoja omiin tarkoituksiinsa. Postmark säilyttää henkilötietoja turvallisesti. Postmark ei aseta evästeitä sivustolla vieraillessasi, vaan se käyttää ainoastaan (seuranta-)evästeitä lähetetyissä sähköposteissa sekä muita teknologioita, jotka auttavat selvittämään, milloin sähköpostit on avattu tai luettu (tai jos ei ole avattu), ja mistä IP-sijainnista. Tietoja säilytetään Yhdysvalloissa ja ne poistetaan viimeistään 60 päivän jälkeen. Lisää tietoa tietojen käsittelystä löytyy Postmarkin tietosuojalausunnosta.

7.3 Analyyttiset evästeet
Analyyttisilla evästeillä me (kolmansien osapuolten avulla) keräämme tilastollisia tietoja siitä, miten sivustoamme käytetään. Mittaamalla sivuston käyttöä pystymme jatkuvasti optimoimaan sivustoamme käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi. Käytämme näitä evästeitä esimerkiksi seurataksemme sivuston vierailijamäärää ja mitataksemme, miten pitkään vierailu kestää. Säilytämme muun muassa seuraavia tietoja:

  • IP-osoite (anonymisoitu);
  • Tekniset ominaisuudet, kuten käytetty selain (esimerkiksi Google Chrome, Safari, Firefox), näytön resoluutio, kieli ja käyttämäsi laite;
  • Selailukäyttäytyminen ja yleinen sivuston käyttö;
  • Millä sivuston sivuilla vierailet ja miltä sivustolta siirryit sivustolle.

Kolmannet osapuolet käyttävät seuraavia analyyttisia evästeitä:

Google Analytics
Google Analyticsin avulla mittaamme sivustomme käyttöä. Olemme tehneet käsittelysopimuksen Googlen kanssa. Google ei jaa (anonyymejä) tietoja kolmansille osapuolille. Nämä evästeet poistetaan automaattisesti viimeistään 2 vuoden jälkeen. Lisää tietoja tietojen käsittelystä löytyy Googlen tietosuojalausunnosta.

Hotjar
Hotjarin avulla mittaamme selailukäyttäytymistäsi anonyymisti. Näillä tiedoilla pystymme havaitsemaan sivustolla olevia virheitä ja parantamaan sekä palveluidemme että sivustomme optimaalisuutta. Olemme tehneet käsittelysopimuksen Hotjarin kanssa. Hotjar ei jaa (anonyymejä) tietoja kolmansille osapuolille. Nämä evästeet poistetaan automaattisesti viimeistään 1 vuoden jälkeen. Lisää tietoja tietojen käsittelystä löytyy Hotjarin tietosuojalausunnosta.

Tawk
Tawk tarjoaa chat-palveluita. CVmaker kerää ainoastaan keskustelun kohteena olevan henkilön yhteystiedot ja keskusteluiden sisällön. Näitä tietoja käytetään auttaaksemme sinua, kun otat meihin yhteyttä live chatin kautta. Tietoja säilytetään Yhdysvalloissa ja tiedot poistetaan viimeistään 30 päivän jälkeen. Tawk ei jaa (anonyymejä) tietoja kolmansille osapuolille. Lisää tietoja tietojen käsittelystä löytyy Tawkin tietosuojalausunnosta.

Tapffiliate
Tämä palvelu voi asettaa evästeitä mitatakseen, tuletko sivustollemme kumppanin sivustolta. Näitä tietoja käytetään sen mittaamiseen, mistä vierailusi tuli. Tapfilliate ei jaa (anonyymejä) tietoja kolmansille osapuolille. Nämä evästeet poistetaan automaattisesti viimeistään 90 päivän jälkeen. Lisää tietoa tietojen käsittelystä löytyy Tapfilliaten tietosuojalausunnosta.

7.4 Markkinointievästeet
Käytämme näitä evästeitä markkinointitarkoituksiin. Näin voimme lähettää sinulle räätälöityjä tarjouksia kumppanisivustojen kautta ja sosiaalisessa mediassa. Kolmannet osapuolet käyttävät seuraavia markkinointievästeitä:

Google Remarketing ja DoubleClick
Nämä evästeet seuraavat, mitä sivustoja katselet, jotta voimme näyttää olennaisia mainoksia (kumppani-)sivustoilla. Saatamme seurata, klikkaatko mainoksia tai teetkö tilauksia mainoksen näkemisen tai klikkaamisen jälkeen. Näin et jää paitsi mistään henkilökohtaisista tarjouksista, etkä näe mainoksia liian usein, jos et ole kiinnostunut niistä. Google jakaa toisinaan anonyymejä tietoja kolmansille osapuolille. Nämä evästeet poistetaan automaattisesti viimeistään 2 vuoden jälkeen. Lisää tietoa tietojen käsittelystä löytyy Googlen tietosuojalausunnosta.

Microsoft Advertising
Nämä evästeet seuraavat, mitä sivustoja katselet, jotta voimme näyttää olennaisia mainoksia (kumppani-)sivustoilla. Saatamme seurata, klikkaatko mainoksia tai teetkö tilauksia mainoksen näkemisen tai klikkaamisen jälkeen. Näin et jää paitsi mistään henkilökohtaisista tarjouksista, etkä näe mainoksia liian usein, jos et ole kiinnostunut niistä. Microsoft jakaa anonyymejä tietoja kolmansille osapuolille. Nämä evästeet poistetaan viimeistään 90 päivän jälkeen. Lisää tietoa tietojen käsittelystä löytyy Microsoftin tietosuojalausunnosta.

Facebook
Nämä evästeet seuraavat, mitä sivuja katselet, jotta voimme näyttää olennaisia mainoksia Facebookissa. Näin et jää paitsi mistään henkilökohtaisista tarjouksista, etkä näe mainoksia liian usein, jos et ole kiinnostunut niistä. Facebook ei jaa anonyymejä tietoja kolmansille osapuolille. Evästeet poistetaan automaattisesti viimeistään 2 vuoden jälkeen. Lisää tietoa tietojen käsittelystä löytyy Facebookin tietosuojalausunnosta.

Pinterest 
Nämä evästeet seuraavat, mitä sivuja katselet, jotta voimme näyttää olennaisia mainoksia Pinterestissa. Näin et jää paitsi mistään henkilökohtaisista tarjouksista, etkä näe mainoksia liian usein, jos et ole kiinnostunut niistä. Pinterest ei jaa anonyymejä tietoja kolmansille osapuolille. Evästeet poistetaan automaattisesti viimeistään 2 vuoden jälkeen. Lisää tietoa tietojen käsittelystä löytyy Pinterest tietosuojalausunnosta.

7.5 Evästeiden poistaminen tai estäminen
Voit tietenkin aina poistaa tai estää evästeemme. Voit myös estää JavaScriptin käytön, mutta pidäthän mielessäsi, että sivusto ei välttämättä toimi optimaalisesti ilman sitä. Alta näet, miten voit estää tai poistaa evästeet yleisimmin käytetyillä selaimilla:

8. Turvallisuus ja henkilötietojen suojaus
CVmaker suorittaa monia toimenpiteitä käsitelläkseen ja suojatakseen henkilötietojasi tarkoin. Näin ollen olemme ottaneet käyttöön asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia henkilötietojesi suojaamiseksi. Käytämme SSL-teknologiaa salataksemme arkaluontoisia tietoja tai meille annettuja henkilötietoja, kuten tilien salasanat tai muut maksuihin liittyvät tunnistettavat tiedot. Lisäksi kaikki arkaluontoiset tiedot säilytetään salattuna. Lisäksi näitä tietoja pääsevät näkemään ainoastaan työntekijät, joille se on välttämätöntä heidän suorittamiensa työtehtävien kannalta. Kaikista kattavista turvatoimenpiteistä huolimatta haluamme korostaa, että henkilötietoja lähetettäessä tai säilytettäessä internetissä turvallisuutta ei voida koskaan taata.

9. Käyttäjien oikeudet
Oikeus tietojen tarkasteluun ja muokkaamiseen. Käyttäjillä on oikeus tarkastella ja (tarpeen mukaan) muokata henkilötietoja, joita olemme keränneet.

Oikeus vastustaa käsittelyä. Käyttäjillä on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä.

Muut oikeudet. Tietyissä tapauksissa käyttäjät voivat myös pyytää meitä rajoittamaan, muokkaamaan, lähettämään, siirtämään toiselle käsittelijälle tai poistamaan henkilötiedot.

Käyttäjä voi toteuttaa yllä kuvattuja oikeuksiaan lähettämällä pyynnön osoitteeseen support@cvmaker.fi. Käyttäjät voivat saada yleiskatsauksen henkilötiedoistaan tai vastauksen esittämäänsä pyyntöön yhden (1) kuukauden kuluessa pyynnöstä. Monimutkaisten pyyntöjen kohdalla tämä voi kuitenkin viedä jopa 60 päivää. Henkilötiedot voidaan poistaa myös napsauttamalla “Poista tiedot” -painiketta lähettämästämme sähköpostista.

Oikeus tehdä valitus. Käyttäjät voivat tehdä valituksen henkilötietojen käsittelystä. Mikäli CVmaker ei noudata pyyntöä tarkastella, korjata, vastustaa, rajoittaa, poistaa tai siirtää henkilötietoja, sinulla on oikeus tehdä ilmoitus tietosuojavaltuutetulle alla olevia yhteystietoja käyttäen tai oheista linkkiä seuraamalla:

029 566 6700, tietosuoja@om.fi
https://tietosuoja.fi/ilmoitus...


10. Vastuuvapautus
Tätä tietoselostetta ei sovelleta kolmansien osapuolten internet-sivustoihin, jotka ovat yhteydessä tähän sivustoon linkkien kautta. Me emme ole vastuussa siitä, miten nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietoja. Näin ollen suosittelemme lukemaan näiden sivustojen tietosuojalausunnot ennen niiden käyttöä. Me emme ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat kolmansien osapuolten tietokoneiden tai tiedostojen laittomasta käytöstä, mainosten kautta leviävistä viruksista tai muista laittomista ohjelmista tai tiedostoista.

11. Kysymykset ja valitukset
Mikäli sinulla on kysyttävää tästä tietosuojaselosteesta ja/tai tavasta, jolla käytämme henkilötietoja, ota meihin yhteyttä:

CVmaker B.V.
Herengracht 458
1017CA Amsterdam 
The Netherlands
CoC: 70894027

Sähköpostiosoite: support@cvmaker.fi

12. Muutokset tietosuojaselosteesee
Saatamme muokata tätä tietosuojaselostetta aika ajoin julkaisemalla päivitetyn version sivustollemme. Siksi suosittelemme tarkistamaan sivuston säännöllisesti. Tähän tietosuojaselosteeseen sovelletaan Suomen lakia.

Yli 112 872 käyttäjää on jo luonut ansioluettelon

Ansioluettelokoneella voit nopeasti ja helposti luoda joukosta erottuvan ja ammattimaisen ansioluettelon 15 minuutissa.

Luo ansioluettelosi

Saat töitä 65 % todennäköisemmin