Miten voin peruuttaa tilaukseni?
Voit helposti käyttää jotakin alla olevista vaihtoehdoista:
Voit peruuttaa tilauksen tililtäsi seuraavasti: Peruuttaaksesi tilauksen, sinun on ensin kirjauduttava sisään tilillesi. Kun olet kirjautunut sisään, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa nimeäsi ja sen jälkeen "Tilin asetukset". Täältä löydät kohdan "Tilaus" ja mahdollisuuden peruuttaa tilauksesi välittömästi. Peruutuksesi käsitellään välittömästi, ja saat aina vahvistuksen sähköpostitse.
Tilauksen peruuttaminen asiakaspalvelun kautta: Voit peruuttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Yhteydenottosivultamme löydät eri tapoja ottaa yhteyttä. Peruutuksesi käsitellään välittömästi sen jälkeen, kun työntekijämme on saanut sen käsiteltyä. Saat vahvistuksen peruutuksesta sähköpostitse heti, kun se on käsitelty.
Mitä tapahtuu, jos peruutan tilaukseni? Tilauksesi peruutetaan välittömästi, mikä tarkoittaa, että sen jälkeen ei enää peritä maksuja. Kun olet peruuttanut tilauksen, saat siitä vahvistuksen sähköpostitse. Tämä sähköposti sisältää päivämäärän, johon asti voit edelleen käyttää CVMaker-tiliäsi. Siihen asti voit edelleen käyttää kaikkia alustan toimintoja. Toimintojen käyttöoikeus päättyy kyseisestä päivämäärästä alkaen.