Miten CVmaker-palvelua käytetään/peruutetaan?

CVmaker.fi on palvelu työnhakijoille. Verkkosovelluksemme kautta voit helposti luoda, muokata ja tallentaa CV:itä verkossa. Lisäksi voit luoda hakemuskirjeitä ansioluetteloon sopivalla tyylillä. Omalta tililtäsi voit lähettää luomiasi hakemuksia ja CV:itä, ja näet myös, ovatko yritykset avanneet hakemuksesi. Näin pystyt järjestelemään ja hallitsemaan hakemustoimintaasi.

Oma tili

Kirjauduttuasi omalle tilillesi, löydät seuraavat välilehdet;

  • CV:t; täällä voit luoda, kopioida, muokata ja ladata CV:itäsi.
  • Hakemuskirje; täällä voit luoda, muokata ja ladata hakemuskirjeitä.
  • Hae; täällä voit tehdä hakemuksia aiemmin luomillasi CV:illä ja hakemuskirjeillä. Näet myös, onko hakemuksesi avattu vai ei.
  • Työpaikat; täällä voit etsiä työpaikkoja.
  • Tili; täällä voit muokata tietojasi, sähköpostimieltymyksiäsi ja peruuttaa tai aktivoida jäsenyytesi uudelleen.

Jäsenyytesi aikana voit käyttää yllä mainittuja toimintoja rajattomasti. Jäsenyyden vähimmäispituus on seitsemän päivää, jonka aikana voit luoda loputtomasti CV:itä ja hakemuskirjeitä. Tämän ensimmäisen viikon jälkeen tilauksesi uusiutuu automaattisesti kuukaudella, kunnes jäsenyys peruutetaan. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa. Ensimmäisen kokeiluviikon jälkeen tilauksesi uusiutuu kuukausittain. Kun olet peruuttanut tilisi, voit käyttää kaikkia toimintoja edelleen laskutuskauden loppuun saakka. Jos siis peruutat tilauksesi heti CV:n tekemisen jälkeen, sinulla on vielä seitsemän päivää jäljellä, jona aikana voit muokata ja ladata CV:itä ja hakemuskirjeitä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tilauksesta

Olen löytänyt työpaikan. Miten peruutan tilaukseni?

Onnittelut! Voit peruuttaa tilauksesi helposti omalta tililtäsi. Kirjaudu sisään ja klikkaa kohtaa ”Tili”. Selaa alas kohtaan ”Muuta jäsenyyttä”. Klikkaa punaista painiketta, jossa lukee ”Poista tili käytöstä” ja tilauksesi päätetään automaattisesti seuraavaan laskutuskauteen.

Muuta jasenyyttasi

Jäsenyytesi uusiutuu automaattisesti kuukausittain hintaan €19,95 /kk, jonka veloitamme tililtä, jolta alkuperäinen maksu suoritettiin. Kun peruutat jäsenyytesi, kaikki toiminnot poistuvat käytöstä jäsenyyden viimeisenä päivänä.

En näe punaista painiketta? Miten tämä on mahdollista?

Näet todennäköisesti sinisen painikkeen, jossa lukee ”Aktivoi tili”. Tämä tarkoittaa sitä, että olet jo peruuttanut tilisi. Jos vielä epäilyttää, voit ottaa meihin yhteyttä!

Unohdin salasanani. Miten voin peruuttaa tilaukseni?

Suosittelemme sinua pyytämään uuden salasanan tästä. Näin voit kirjautu sisään tilillesi, jos haluat muokata CV:täsi. Voit myös peruuttaa tilauksesi täyttämällä sähköpostiosoitteesi tähän lomakkeeseen. Käsittelemme peruutuksen puolestasi. Saat vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteen, kun peruutus on käsitelty.

Huomaathan: sinun tulee antaa sama sähköpostiosoite kuin CV:ssä, tai emme pysty käsittelemään pyyntöäsi!

Mitä tapahtuu, kun olen poistanut tilini käytöstä?

Tilisi on edelleen olemassa, mutta se on ”Pois käytöstä”, eli sinua ei veloiteta, etkä voi käyttää sitä ennen kuin olet aktivoinut tilisi uudelleen. Me säilytämme tilisi, luomasi CV:t ja hakemuskirjeet salatuilla palvelimillamme. Voit aktivoida tilauksesi uudelleen milloin tahansa haluat. Haluatko poistaa pysyvästi tilisi ja tietosi palvelimeltamme? Ei se mitään, lähetä pyyntösi osoitteeseen support@cvmaker.fi ja hoidamme asian!

Onko peruutukseen peruutusaikaa? Milloin voin peruuttaa tilaukseni?

Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa. Mikäli peruutat sen ensimmäisen viikon kokeilun aikana, maksat vain ensimmäisestä viikosta. Sen jälkeen tilauksesi uusiutuu kuukausittain. Voit aina käyttää kaikkia palveluita päättymispäivään saakka, joten vaikka peruuttaisit heti, voit silti käyttää kaikkia palveluita viikon ajan.

Haluaisin luoda vain yhden CV:n. Onko se mahdollista?

Tietenkin! Vaikka suosittelemmekin räätälöimään ja muokkaamaan CV:n työpaikan mukaan, voit myös luoda vain yhden CV:n. Varmista, että poistat tilin käytöstä heti CV:n luomisen jälkeen. Kuten aiemmin mainittiin, voit silti käyttää kaikkia toimintoja koko viikon ajan, sillä olet jo maksanut palvelun käyttämisestä.


Yli 112 872 käyttäjää on jo luonut ansioluettelon

Ansioluettelokoneella voit nopeasti ja helposti luoda joukosta erottuvan ja ammattimaisen ansioluettelon 15 minuutissa.

Luo ansioluettelosi

Saat töitä 65 % todennäköisemmin