Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko sinulla kysyttävää? Katso usein kysytyt kysymykset. Ota meihin yhteyttä, mikäli et löydä vastausta.

 • Voinko lisätä kuvan ansioluettelooni?

  Ansioluettelokoneemme ensimmäisessä vaiheessa, “Henkilökohtaiset tiedot”, voit lisätä kuvan ansioluetteloosi. Klikkaa vain kentän vieressä olevaa kuva-kuvaketta. Voit sitten ladata, muokata ja lisätä kuvasi ansioluetteloosi.

 • Voiko ansioluetteloni ladata Word-tiedostona?

  Malliemme monimutkaisuuden vuoksi ansioluetteloa ei voi ladata Word-tiedostona. Mutta älä huoli: voit aina muokata ansioluetteloa tilisi kautta.

 • Voinko muokata ansioluetteloani?

  Kun olet ladannut ansioluettelosi, saat automaattisesti sähköpostilla kirjautumistiedot, joiden kautta voit muokata sitä jatkuvasti.

 • Voinko lajitella osioita?

  Voit lajitella osioita käyttämällä kunkin osion vieressä olevia nuolia. Lisätyt osiot voidaan myös lajitella erikseen painamalla niiden vieressä olevia 3 palkkia ja vetämällä ne haluttuun kohtaan.

 • Lajitellaanko osiot aikajärjestyksessä?

  Osioita ei automaattisesti lajitella aikajärjestyksessä. Mikäli haluat lajitella ne aikajärjestyksessä, klikkaa osion vieressä olevia 3 pistettä ja valitse “lajittele aikajärjestyksessä”. Osiot lajitellaan sitten välittömästi.

 • Voinko sijoittaa osion seuraavalle sivulle (PDF-muodossa)?

  Tämä on tietenkin mahdollista. Voit tehdä sen ansioluettelokoneessamme 2 seuraavalla tavalla:

  1. Voit sijoittaa kokonaisen osion (esimerkiksi “Koulutus ja pätevyydet”) seuraavalle sivulle painamalla osion vieressä olevia 3 pistettä ja valitsemalla “seuraavalle sivulle (pdf)”. Sen jälkeen koko osio siirretään seuraavalle sivulle.
  2. Voit painaa edellisen osion kuvauksessa Enter-painiketta useita kertoja tekstinkäsittelyohjelmassa, jotta voit säätää siirrettävää kohtaa tarkemmin.
 • Voinko piilottaa osion ansioluettelostani?

  Voit piilottaa ansioluettelosi osia klikkaamalla 3 pistettä sen osion kohdalla, jonka haluat piilottaa, ja klikkaamalla sitten “Piilota osio”. Kun haluat lisätä tai näyttää osion uudelleen, voit valita sen ansioluettelokoneemme vaiheen 2 alaosassa olevasta valintapalkista.

 • Maksaako ansioluetteloni lataaminen?

  CVmaker-palvelun hinta on €3,95, jolla saa rajoittamattoman käyttöoikeuden 7 päiväksi. 7 päivän jakson jälkeen tilisi uusiutuu kuukausittain automaattisesti hintaan €19,95. Täydellä käyttöoikeudella voit aina muokata ja ladata ansioluetteloita, luoda rajoittamattomasti hakemuskirjeitä, käyttää hakemussähköpostiohjelmaamme ja käyttää työnhakujärjestelmäämme koko jakson ajan. Yhden kuukauden jälkeen tilisi uusiutuu automaattisesti joka kuukausi, kunnes peruutat sen. Voit peruuttaa ja sulkea tilisi milloin tahansa. Sivustollamme osoitettu hinta sisältää ALV:n.

 • Voinko sulkea tilini?

  Oletko löytänyt kivan työn, vai etkö enää tarvitse meitä muusta syystä? Kirjaudu tilillesi ja siirry kohtaan “Oma tili”. Selaa sivun alaosaan, vedä tilauspalkki kohtaan “kyllä”, ja paina “Peruuta tili” -painiketta.

 • Voinko ladata ansioluetteloni toisella kielellä (esim. ranskaksi)?

  Voit ladata ansioluettelosi eri kielillä tehdessäsi sitä. Voit valita tämän vaihtoehdon täyttäessäsi henkilökohtaisia tietojasi. Tarjoamme tällä hetkellä seuraavat kielet: Englanti ja ranska.

Yli 112 872 käyttäjää on jo luonut ansioluettelon

Ansioluettelokoneella voit nopeasti ja helposti luoda joukosta erottuvan ja ammattimaisen ansioluettelon 15 minuutissa.

Luo ansioluettelosi

Saat töitä 65 % todennäköisemmin