Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko sinulla kysyttävää? Katso usein kysytyt kysymykset. Ota meihin yhteyttä, mikäli et löydä vastausta.

 • Voinko lisätä kuvan ansioluettelooni?

  Ansioluettelokoneemme ensimmäisessä vaiheessa, “Henkilökohtaiset tiedot”, voit lisätä kuvan ansioluetteloosi. Klikkaa vain kentän vieressä olevaa kuva-kuvaketta. Voit sitten ladata, muokata ja lisätä kuvasi ansioluetteloosi.

 • Voiko ansioluetteloni ladata Word-tiedostona?

  Malliemme monimutkaisuuden vuoksi ansioluetteloa ei voi ladata Word-tiedostona. Mutta älä huoli: voit aina muokata ansioluetteloa tilisi kautta.

 • Voinko muokata ansioluetteloani?

  Kun olet ladannut ansioluettelosi, saat automaattisesti sähköpostilla kirjautumistiedot, joiden kautta voit muokata sitä jatkuvasti.

 • Voinko lajitella osioita?

  Voit lajitella osioita käyttämällä kunkin osion vieressä olevia nuolia. Lisätyt osiot voidaan myös lajitella erikseen painamalla niiden vieressä olevia 3 palkkia ja vetämällä ne haluttuun kohtaan.

 • Lajitellaanko osiot aikajärjestyksessä?

  Osioita ei automaattisesti lajitella aikajärjestyksessä. Mikäli haluat lajitella ne aikajärjestyksessä, klikkaa osion vieressä olevia 3 pistettä ja valitse “lajittele aikajärjestyksessä”. Osiot lajitellaan sitten välittömästi.

 • Voinko sijoittaa osion seuraavalle sivulle (PDF-muodossa)?

  Tämä on tietenkin mahdollista. Voit tehdä sen ansioluettelokoneessamme 2 seuraavalla tavalla:

  1. Voit sijoittaa kokonaisen osion (esimerkiksi “Koulutus ja pätevyydet”) seuraavalle sivulle painamalla osion vieressä olevia 3 pistettä ja valitsemalla “seuraavalle sivulle (pdf)”. Sen jälkeen koko osio siirretään seuraavalle sivulle.
  2. Voit painaa edellisen osion kuvauksessa Enter-painiketta useita kertoja tekstinkäsittelyohjelmassa, jotta voit säätää siirrettävää kohtaa tarkemmin.
 • Voinko piilottaa osion ansioluettelostani?

  Voit piilottaa ansioluettelosi osia klikkaamalla 3 pistettä sen osion kohdalla, jonka haluat piilottaa, ja klikkaamalla sitten “Piilota osio”. Kun haluat lisätä tai näyttää osion uudelleen, voit valita sen ansioluettelokoneemme vaiheen 2 alaosassa olevasta valintapalkista.

 • Maksaako ansioluetteloni lataaminen?

  Voit kokeilla CVmaker-palvelua ja premium-toimintoja 7 päivän ajan hinaan €1,95. 7 päivän kokeilujakson jälkeen tilisi uusiutuu automaattisesti €29,95 kuukausihintaan. Premium-tilillä voit jatkuvasti muokata ja ladata CV:itä, luoda rajattomasti hakemuskirjeitä, käyttää hakemussähköposti-työkalua ja käyttää premium-työnhakujärjestelmää. Tilisi tilaus uusiutuu automaattisesti kuukausittain, kunnes peruutat sen. Voit peruuttaa tilin helposti milloin tahansa.

  Sivustoillamme olevat hinnat sisältävät ALV:n.

 • Miten voin peruuttaa CVmaker.fi-tilini ja tilaukseni?

  Oletko löytänyt mukavan työn ja haluat peruuttaa tilauksesi? Voit peruuttaa tilauksen helposti jollakin seuraavista tavoista:

  Tili Kirjaudu tilillesi ja siirry kohtaan “Oma tili”. Selaa sivun alalaitaan ja vedä tilauspalkki kohtaan ”Kyllä”, ja paina ”Peruuta tilaus”-painiketta. Tilauksesi peruutetaan nyt automaattisesti, ja saat siitä vahvistuksen sähköpostilla.

  Peruuta tilaus -sivu Siirry yhteydenottosivulle ja klikkaa “Peruuta tilaus” -painiketta. Voit nyt peruuttaa tilauksen automaattisesti kirjautumatta tilillesi. Saat vahvistuksen peruutuksesta sähköpostilla.

  Yhteydenotto tukeen

  Voit myös peruuttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä tukeen. Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse (arkisin), sähköpostilla (24/7) tai aloittaa chat-keskustelun sivustolla, silloin kun se on auki. Saadaksesi lisää tietoa yhteydenottotavoista, vieraile yhteydenottosivullamme.

 • Voinko ladata ansioluetteloni toisella kielellä (esim. ranskaksi)?

  Voit ladata ansioluettelosi eri kielillä tehdessäsi sitä. Voit valita tämän vaihtoehdon täyttäessäsi henkilökohtaisia tietojasi. Tarjoamme tällä hetkellä seuraavat kielet: Englanti ja ranska.

 • Mikä CV:n rakennuspalvelu on?

  Tietyissä tilanteissa voi olla järkevää, että CV rakennetaan, kirjoitetaan uudelleen tai optimoidaan puolestasi asiantuntijan toimesta. Mikäli jokin alla olevista tilanteista pätee sinuun, saatat hyötyä palvelustamme:

  - Onko työsi kiireistä ja vie suurimman osan ajastasi, eikä sinulla ole aikaa luoda CV:tä?

  - Eikö sinulla ole CV:tä, tai etkö ymmärrä, mitä tietoja siinä kannattaisi mainita?

  - Harkitsetko CV:n vaihtoa, joka vaatii CV:n rakentamisen kokonaan eri tavalla?

  - Oletko ollut poissa työelämästä jonkin aikaa, ja sinulla on pidempi tyhjä jakso CV:ssäsi, joka herättää kysymyksiä?

  - Onko CV:si vanhentunut tai vanhanaikainen?

  - Onko CV:si liian tavallinen ja epäselvä, eikä se herätä tarpeeksi huomiota?

  - Tarvitseeko CV:si uudelleenjärjestelyä esimerkiksi relevanssin perusteella?

  • Tarvitseeko CV:si kielioppitarkistusta ja uudelleen kirjoittamista, jotta se olisi tarpeeksi tehokas ja erottuva?

  Löydät lisää tietoa sivulta CV:n rakennus.

 • Voinko luoda myös hakemuskirjeen?

  Mikäli sinulla on aktiivinen CVmaker.uk-tili, voit myös luoda rajattomasti (yhteensopivia) hakemuskirjeitä. Kirjaudu CVmaker-tilillesi ja klikkaa valikosta kohtaa ”Hakemuskirjeet” aloittaaksesi.

Yli 112 872 käyttäjää on jo luonut ansioluettelon

Ansioluettelokoneella voit nopeasti ja helposti luoda joukosta erottuvan ja ammattimaisen ansioluettelon 15 minuutissa.

Luo ansioluettelosi

Saat töitä 65 % todennäköisemmin