Vinkkejä ja esimerkkejä loistavan kirjanpitäjän CV:n kirjoittamiseen

Olit sitten kokenut tai aloitteleva kirjanpitäjä, ansioluettelosi on lippusi unelmiesi työpaikkaan erittäin kilpailevalla alalla. Voi kuitenkin olla haastavaa kirjoittaa CV, joka esittelee tehokkaasti tärkeimmät taidot ja työkokemuksen. Tavoitteena on kertoa riittävästi yksityiskohtia, jotta pätevyytesi tulee ilmi, mutta samalla pitää CV ytimekkäänä, automaattiset järjestelmät läpäisevänä ja uratavoitteidesi mukaisena.

Tästä artikkelista löydät kattavasti tietoa siitä, miten voit kirjoittaa loistavan kirjanpitäjän ansioluettelon, joka esittelee taitojasi ja työkokemustasi. Käymme läpi, miten voit korostaa pätevyyttäsi ja osoittaa analyyttisia ja ongelmanratkaisutaitoja. Me haluamme auttaa sinua luomaan tehokkaan CV:n, joka vie sinut askeleen lähemmäksi uratavoitteidesi saavuttamista.

Luo ammattimainen CV nyt

CV:n kirjoittaminen: mistä aloitan?

Ajantasainen CV-pohja ja laadukas työpaikkakohtainen CV ovat elintärkeitä, kun etsit uutta työpaikkaa tai haluat edetä urallasi. Nämä asiakirjat auttavat saamaan ylennyksen, palkkaneuvotteluissa ja muissa uralla etenemisen tilanteissa. Jos haluat oppia lisää kirjanpitäjän CV:n eri osioista, voimme auttaa sinua CV:n kirjoittamisessa. Aloitetaan!

Kirjanpitäjän CV-pohja

CV-pohja on kattava asiakirja, jossa luetellaan kaikki ammatillinen ja akateeminen työkokemus, taidot, pätevyydet ja saavutukset. Se järjestetään yleensä aikajärjestykseen ja se toimii pohjana, kun laadit räätälöityä CV:tä tai hakemusta.

Kirjanpitäjän työpaikkakohtainen CV

Rekrytointipäälliköt haluavat löytää sopivimman hakijan. He haluavat ymmärtää, miksi sinä sovit täydellisesti työhön ja oletko käyttänyt aikaa hakemuksesi kirjoittamiseen. Siksi on tärkeää räätälöidä CV kunkin työpaikan mukaan ja korostaa oleellisimpia ja uusimpia työkokemuksia. Tämä onnistuu, kun korostat pätevyyttä, taitoja ja kokemusta, joka sopii juuri tiettyyn kirjanpitäjän työhön.

Kirjanpitäjän CV-esimerkki

Kirjanpitäjän CV-esimerkki

Lataa tämä kirjanpitäjän CV-esimerkki

Anna on kokenut liikkeenjohdon kirjanpitäjä, joka rakastaa taloudellisia analyyseja ja strategista taloussuunnittelua. Hänen CV:nsä esittelee työkokemuksen ja tärkeimmän ammattitaidon. Hänellä on erinomaiset vuorovaikutus- ja johtajuustaidot ja hänellä on kokemusta erilaisten tiimien johtamisesta. Stanford-malli korostaa hänen kokemustaan taloushallinnosta selkeästi ja jäsennellysti.

Mitä kirjanpitäjän ansioluettelon pitäisi sisältää? Vinkkejä ja esimerkkejä

Suomessa CV:n on hyvä sisältää osiot, joista saa selkeän käsityksen pätevyydestäsi, taidoistasi ja työkokemuksestasi. Näitä osioita ovat yleensä yhteystiedot, CV-profiili, koulutus, työkokemus, taidot ja tekniset pätevyydet. Kun korostat näitä osioita tehokkaasti, voit osoittaa arvosi hakijana ja herättää mahdollisten työnantajien huomion.

Näin kirjoitat kirjanpitäjän CV-profiilin

CV-profiilia kirjoitettaessa on tärkeää tehdä hyvä ensivaikutelma korostamalla ammattitaitoasi ja ominaisuuksiasi, jotka tunnetaan myös pehmeinä taitoina. Aloita kertomalla uratavoitteesi ja työkokemuksesi kirjanpidon parissa.

Kannattaa käyttää vahvoja adjektiiveja, jotka kuvaavat taitojasi, kuten “tarkka”, “analyyttinen” tai “yksityiskohtainen”. Voi myös olla järkevää lisätä kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot, jotka ovat erittäin tärkeitä kirjanpitäjän työssä.

  • Vinkki: CV-profiilin tulee olla lyhyt, mieluiten enintään neljästä kuuteen lausetta, ja sen pitäisi herättää rekrytoijan huomio korostamalla ainutlaatuisia vahvuuksiasi kirjanpitäjänä.

Kun kirjoitat CV:tä, räätälöi se hakemasi työpaikan mukaan käyttämällä työpaikkailmoituksessa olevia lauseita ja avainsanoja. Näin osoitat rekrytoijalle, että olet käyttänyt aikaa ymmärtääksesi työn vaatimuksia ja omaat tarvittavat taidot työhön. Varmista myös, että profiili on kirjoitettu ammattimaiseen sävyyn ja vältä geneerisiä lauseita tai muotisanoja.

Kokeneen kirjanpitäjän CV-profiiliesimerkki

Erittäin motivoitunut ja tarkka kirjanpitäjä, jolla on tradenomin tutkinto ja tilintarkastajan pätevyys. Osaan laatia tarkkoja taloudellisia raportteja ja noudatan säädöksiä tarkasti. Omaan vahvat analyyttiset taidot ja hoidan haastavatkin taloudelliset tehtävät vaivattomasti. Käytän kirjanpitoalan yleisiä ohjelmistoja ja järjestelmiä kattavasti ja osaan esittää monimutkaisia taloustietoja ymmärrettävästi ja selkeästi eri sidosryhmille.

Tilintarkastusavustajan CV-profiiliesimerkki

Huolellinen ja analyyttinen tilintarkastusavustaja yli kolmen vuoden kokemuksella taloudellisesta raportoinnista ja analyyseista. Sitoutunut varmistamaan raporttien oikeellisuuden ja täydellisyyden. Erinomaiset kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot ja kyky toimia monimuotoisissa tiimeissä. Vahva ymmärrys kirjanpidon periaatteista ja kokemusta pääkirjanpidosta, myynti- ja ostoreskontrasta ja päiväkirjavienneistä.

Liikkeenjohdon kirjanpitäjän CV-profiiliesimerkki

Kokenut liikkeenjohdon kirjanpitäjä yli kahdeksan vuoden kokemuksella kirjanpidosta ja taloushallinnosta. Olen taitava johtamaan taloutta ja toteuttamaan strategisia kasvu- ja tuottavuusaloitteita. Vahvuuksiani ovat hallinto, monimutkaiset taloushallinnon projektit, kuten budjetointi, ennusteet ja rahoitusanalyysit tarkkuudella ja huolellisuudella. Omaan erinomaiset johtajuus- ja vuorovaikutustaidot, ja minulla on kokemusta mentoroinnista ja nuorempien tiimin jäsenten kehittämisestä.

Verotilintarkastajan CV-profiiliesimerkki

Erittäin analyyttinen ja huolellinen verotilintarkastaja, jolla on yli viiden vuoden kokemus verosuunnittelusta ja säännösten noudattamisesta. Olen sitoutunut noudattamaan verolainsäädäntöä ja samalla minimoimaan asiakkaideni verovelat. Ymmärrän verolakeja ja -määräyksiä ja minulla on kokemusta työskentelystä eri aloilla, mukaan lukien kiinteistöala, teollisuus ja terveydenhuolto. Olen sitoutunut jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen pysymällä ajan tasalla verolainsäädännön muutoksista.

Mitä taitoja kirjanpitäjän ansioluettelon tulee sisältää?

Taidot CV:ssä kannattaa jäsennellä siten, että lukijan on helppo tunnistaa ja ymmärtää, mitä osaat. Pehmeät taidot kannattaa sisällyttää CV-profiiliin, mutta kovat taidot kannattaa laittaa erilliseen osioon. Kirjanpitäjänä suosittelemme sinua lisäämään teknisiä taitoja tai pätevyyksiä. Jos olet vaihtamassa alaa, yritä lisätä aiemmasta työstä oppimiasi siirrettäviä taitoja, kovia ja pehmeitä.

Kirjanpitäjän ansioluettelossa on tärkeää korostaa kovia ja pehmeitä taitoja, koska molemmat ovat alalla tärkeitä menestyksen kannalta. Kiinnitä huomiota kommunikointitaitoihin, tiimityöhön ja ongelmanratkaisukykyyn, sekä tietenkin teknisiin taitoihin. Näin voit osoittaa osaamistasi ja erottua muiden hakijoiden joukosta.

Kovat taidot ovat työpaikka- tai alakohtaisia teknisiä taitoja. Ne opitaan yleensä koulussa, harjoitteluissa tai käytännön kokemuksella. Kirjanpitäjän CV:ssä kovia taitoja voivat olla esimerkiksi:

  • Tilinpäätöksen valmistelu ja analyysi
  • Budjetointi ja ennusteet
  • Verosuunnittelu ja säädösten noudattaminen
  • Myynti- ja ostoreskontra
  • Kustannuslaskenta
  • Tilintarkastuksen valmistelu ja tuki
  • Tilien täsmäytys
  • Yleisesti hyväksytyt laskentaperiaatteet

Pehmeät taidot taas ovat henkilökohtaisia ominaisuuksia, joiden avulla henkilö osaa vuorovaikuttaa muiden kanssa, kuten kommunikointi, ongelmanratkaisu ja ajanhallinta. Nämä taidot ovat usein haastavampia mitata, mutta tärkeitä minkä tahansa työn kannalta. Kirjanpitäjän CV:ssä pehmeitä taitoja voivat olla esimerkiksi:

  • Kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot
  • Huolellisuus ja tarkkuus
  • Ajanhallinta ja organisointikyky
  • Analyyttiset taidot ja ongelmanratkaisukyky
  • Sopeutuvuus
  • Tiimityöskentely
  • Johtajuus

Työkokemus kirjanpitäjän CV:ssä

Työkokemuksen osalta on tärkeää korostaa tiettyjä kirjanpidon tehtäviä ja vastuualueita, jotka sinulla on ollut kussakin työpaikassa. Rekrytoijat haluavat nähdä, mitä olet tehnyt ja saavuttanut. Tässä on joitakin vinkkejä, joiden avulla kirjoitat työkokemuksesta tehokkaasti kirjanpitäjän CV:ssä:

  • Aloita viimeisimmästä työpaikasta ja luettele taaksepäin aika järjestyksessä.
  • Kuvaile vastuualueitasi ja saavutuksiasi kussakin työpaikassa,  keskittyen mahdollisuuksien mukaan mitattavissa oleviin tuloksiin. Käytä toimintaverbejä aloittaaksesi jokaisen kohdan aloittamiseen, esimerkiksi “hoidin”, “kehitin”, “laadin”, “analysoin”.
  • Räätälöi luettelo haettavan työn mukaan. Korosta niitä taitoja ja työpaikkoja,  jotka liittyvät työnkuvaan eniten.
  • Käytä numeroita ja prosenttilukuja saavutuksesi kvantifiointiin. Voit esimerkiksi sanoa: "vähensin myyntisaamisten sykliä 20 %" tai "säästin yritykselle 50 000 euroa veroveloissa".
  • Käytä alakohtaista ammattislangia ja lyhenteitä osoittaaksesi tietosi ja asiantuntemuksesi.
  • Ole ytimekäs ja vältä pitkien kappaleiden käyttöä. Käytä sen sijaan luettelomerkkejä tehdäksesi kokemuksestasi helppolukuisemman.
  • Vinkki: Kirjoita työkokemus aina käänteisessä aikajärjestyksessä, eli uusimmasta työtehtävästä vanhimpaan. Näin uusin ja olennaisin työkokemus osuu ensimmäisenä silmään.

Esimerkki kokeneen kirjanpitäjän työkokemuksesta

Vanhempi tilintarkastaja | Tilintarkastus Oy, Helsinki | 2018 - Nykyhetki

Kuukauden lopetuksen hallinta, mukaan lukien tilinpäätösten ja päiväkirjamerkintöjen valmistelu. Kehitän ja ylläpidän suhteita ulkopuolisiin tilintarkastajiin ja veroneuvojiin varmistaakseni, että vuosittaiset tarkastukset ja veroilmoitukset suoritetaan oikea-aikaisesti ja tarkasti. Analysoin taloudellisia tietoja trendien ja mahdollisten parannuskohteiden tunnistamiseksi ja koulutan nuorempia kirjanpitäjiä tarjoamalla ohjeita ja tukea varmistaakseni kirjanpitostandardien ja -määräysten noudattamisen.

  • Uuden kirjanpitojärjestelmän onnistunut käyttöönotto, mikä johti 30 %:n kasvuun taloudellisten raporttien tarkkuudessa ja oikea-aikaisuudessa.
  • Kehitetty ja toteutettu varastonhallintajärjestelmä, mikä johti varaston pidätyskustannusten 15 % laskuun ja varastonkierron 5 % kasvuun.

Luo ammattimainen CV nyt

Koulutustiedot kirjanpitäjän ansioluettelossa

Kun kirjoitat CV:n koulutusosiota, on tärkeää korostaa oleellisia koulutuksellisia saavutuksia ja pätevyyttä, joka kertoo osaamisestasi ja kirjanpitoon liittyvistä taidoista. Tässä on vinkkejä, joiden avulla kirjoitat kirjanpitäjän CV:n koulutusosion tehokkaasti:

  • Aloita korkeimmasta koulutustasosta ja jatka taaksepäin aikajärjestyksessä. Kerro oppilaitoksen nimi, suoritettu tutkinto ja valmistumispäivä.
  • Sisällytä kaikki asiaankuuluvat todistukset tai lisenssit, jotka olet ansainnut kirjanpitoon liittyen..
  • Kerro, jos olet suorittanut kirjanpitoon erikoistuneita kursseja tai koulutusta, kuten verotuksen tai tilintarkastuksen kursseja.
  • Mainitse saamasi akateemiset kunnianosoitukset tai palkinnot.
  • Jos olet vastavalmistunut tai sinulla on vain vähän työkokemusta, voit korostaa oleellisia kursseja, jotka osoittavat osaamistasi ja taitojasi kirjanpidossa. Harkitse taitopohjaista CV:tä tai katso lisätietoja CV-esimerkistämme vastavalmistuneille.
  • Pidä koulutusosio lyhyenä ja ytimekkäänä. Yksi rivi jokaista tutkintoa tai todistusta kohti riittää.

Esimerkki koulutustiedoista CV:ssä

Kirjanpidon maisteri, Helsingin yliopisto, Suomi | Kesken

Laskentatieteen kandidaatti, NML College | Iso-Britannia, 2022

Kurssit ja sertifikaatit kirjanpitäjän CV:ssä

Kun luettelet kursseja ja sertifikaatteja CV:ssä, on tärkeää korostaa niitä, jotka liittyvät haettuun työhön. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit lisätä kurssit ja sertifikaatit tehokkaasti kirjanpitäjän ansioluetteloon:

  • Käytä erillistä osiota kursseille ja sertifikaateille.
  • Kerro kurssin tai todistuksen nimi, oppilaitos tai palveluntarjoaja sekä päättymispäivä tai meneillään oleva päivämäärä.
  • Keskity kursseihin ja sertifikaatteihin, jotka osoittavat taitosi ja tietämyksesi kirjanpidosta, kuten verotuksesta, tilintarkastuksesta, taloudellisesta raportoinnista ja kustannuslaskennasta.
  • Jos olet suorittanut täydennyskoulutuskursseja tai osallistunut konferensseihin tai seminaareihin, voit myös sisällyttää ne tähän osioon tai yrittää sisällyttää ne koulutusosioon
  • Listaa vain kurssit ja sertifikaatit, jotka ovat äskettäin suoritettuja tai haettuun työhön liittyviä.

Saavutusten kertominen kirjanpitäjän ansioluettelossa

Saavutusten ilmoittaminen CV:ssä on loistava tapa esitellä taitojasi, tietojasi ja saavutuksiasi. Ne on hyvä sisällyttää työkokemukseen, mutta jos olet kokenut ammattilainen, harkitse erillistä osiota noin kolmelle parhaalle urasi saavutukselle. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit kirjata saavutukset tehokkaasti kirjanpitäjän CV:hen:

  • Keskity määrällisesti mitattavissa oleviin saavutuksiin. Käytä numeroita, prosenttiosuuksia ja muita mittareita osoittaaksesi saavutuksesi vaikutus.
  • Käytä vahvoja toimintaverbejä kuvaamaan saavutuksiasi, kuten “saavutin”, “paransin”, “lisäsin”, “vähensin”.
  • Räätälöi saavutuksesi haettavan työn mukaan. Korosta niitä, jotka liittyvät työnkuvaan eniten.
  • Ole täsmällinen ja kerro saavutuksestasi. Sen sijaan, että sanoisit "pienensin kustannuksia", voit sanoa vaikka "laskin käyttökustannuksia 15 % prosessiparannusten ansiosta".
  • Käytä luettelomerkkejä saadaksesi saavutuksesi erottumaan ja olemaan helppolukuisia.
  • Ryhmittele samanlaiset saavutukset yhteen luodaksesi tehokkaamman vaikutuksen.

Esimerkkejä kirjanpitäjän CV:n saavutuksista

  • Saavutin 98 %:n tarkkuuden talousraportoinnissa Fortune 500 -listalla olevalle yritykselle, jonka vuositulot olivat yli 5 miljardia euroa.
  • Lyhensin myyntisaamisten jaksoaikaa 20 %, jolloin kassavirta kasvoi 500 000 euroa vuodessa.
  • Kehitin ja toteutin uusia verostrategioita, joiden tuloksena on yli 100 000 euron verosäästöt keskikokoiselle yritykselle.
  • Kehitin ja toteutin koulutusohjelmia nuoremmille kirjanpitäjille, parantaen suorituskykyä ja vähentäen virheitä.

Yhteenveto

Nyt kun tiedät, mikä tekee kirjanpitäjän ansioluettelosta hyvän, olemme koonneet alla muutamia keskeisiä kohtia.

  • Korosta asiaankuuluvaa koulutustasi, pätevyyttäsi ja kirjanpitoon liittyvää tai rahoitusosaamista.
  • Korosta teknisiä taitojasi, mukaan lukien kirjanpitoalan ohjelmistojen ja muiden työkalujen osaaminen.
  • Kerro kokemuksestasi, kuten talousprosessien hallinta, tilinpäätösten laatiminen ja taloustietojen analysointi ja liiketoiminnan kehittäminen.
  • Lisää pehmeät taidot, kuten viestintä, ryhmätyö, ongelmanratkaisu ja huolellisuus.
  • Räätälöi CV:si hakemasi työpaikan vaatimusten mukaan keskittymällä työnkuvaan vastaaviin taitoihin ja kokemukseen.
  • Jäsennä tiedot ja helpota niiden lukemista luettelomerkkien avulla.
  • Määritä saavutuksesi määrällisillä mittareilla ja numeroilla aina kun mahdollista.
  • Tarkista ansioluettelo huolellisesti kirjoitus- ja kielioppivirheiden varalta.
  • Pidä CV:si ytimekkäänä ja keskity tärkeimpiin tietoihin.
  • Räätälöi CV:si jokaista työhakemusta varten ja korosta tehtävän kannalta tärkeimpiä taitoja ja kokemusta.
  • Harkitse ammattimaisen CV-mallin käyttöä tai palautteen pyytämistä uraohjaajalta tai mentorilta.

Mitä seuraavaksi?

Haluatko korjata tekstin epäkohtia tai parantaa CV:si tekstiä? Katso CVMakerin CV:n kirjoituspalvelu tai helppokäyttöinen CV-työkalumme.

Luo ammattimainen CV nyt

UKK

Mikä on paras kirjanpitäjän CV:n formaatti?

Hyvin kirjoitettu kirjanpitäjän CV on tärkeä kaikille, jotka haluavat luoda uraa kirjanpitäjänä. CV on markkinointityökalu, joka korostaa henkilön taitoja, kokemusta ja pätevyyttä mahdollisille työnantajille. Se on usein ensimmäinen kontakti hakijan ja rekrytoinnin välillä, ja siksi on tärkeää, että se esittelee hakijan kokemusta ja osoittaa hänen olevan sopiva työhön.

Mikä tekee kirjanpitäjän ansioluettelosta hyvän?

CV:n pitäisi kertoa hakijan huolellisuudesta, analyyttisista taidoista ja kyvystä hallita monimutkaista taloudellista tietoa, jotka ovat kaikki tärkeitä ominaisuuksia, jotta voi menestyä kirjanpitäjänä. Se on mahdollisuus hakijalle osoittaa koulutustaustansa, kertoa sertifikaateista ja oleellisesta työkokemuksesta, jotta hän erottuu muiden hakijoiden joukosta, joilla voi olla sama pätevyys.

Mikä ATS on?

ATS tarkoittaa hakemusten karsintajärjestelmää. Sen avulla rekrytoijat karsivat CV:t eri suodattimien mukaan, kuten työkokemusvuodet, tiettyjen työkalujen asiantuntemus tai alan osaaminen.

Miten voin opiskella kirjanpitäjäksi Suomessa?

Jos haluat opiskella kirjanpitäjäksi Suomessa, sinun on suoritettava tiettyjä koulutus- ja pätevyysvaatimuksia. Koulutuksia on useita tasoja, kuten esimerkiksi:

  • Ammatillinen perustutkinto: voit suorittaa liiketalouden perustutkinnon, jossa on kirjanpitoon liittyviä kursseja.
  • Ammattikorkeakoulu: voit opiskella esimerkiksi tradenomiksi, jonka pääaineena on taloushallinto ja kirjanpito.
  • Yliopistotutkinto: voit hakea taloustieteiden tai kauppatieteiden koulutusohjelmiin, jotka tarjoavat myös kirjanpitoon liittyviä kursseja.

Kun olet suorittanut tutkinnon, tarvitset vielä kirjanpidon pätevyyskokeen, josta saat virallisen todistuksen. Tilintarkastukseen liittyy vielä lisäksi omat vaatimuksensa.

Mistä voin saada kirjanpitäjän työkokemusta?

Kannattaa tutkia paikallisia työpaikkoja ja ottaa yhteyttä tilitoimistoihin ja yrityksiin suoraan. Työkokemusta voi saada monella tapaa, esimerkiksi seuraavasti:

  • Monet tilitoimistot ottavat opiskelijoita ja vastavalmistuneita työharjoitteluun. Harjoittelusta voit saada arvokasta työkokemusta ja pääset verkostoitumaan ammatillisesti.
  • Voit saada kokemusta kirjanpidosta myös vapaaehtoistyössä voittoa tuottamattomissa järjestöissä tai yhteisöissä. Näin voit saada kokemusta ja samalla antaa yhteisölle jotakin takaisin.
  • Jos olet vielä koulussa tai opiskelet kirjanpitäjäksi, voit saada arvokasta työkokemusta osa-aikatyöllä. Tutustu paikallisiin yrityksiin tai tilitoimistoihin ja etsi niistä työpaikkaa.
  • Monet suuret tilitoimistot tarjoavat korkeakoulututkinnon suorittaneille ohjelmia, joissa saa strukturoitua koulutusta ja työkokemusta.
  • Jos sinulla on jo hieman kokemusta kirjanpidosta, voit harkita työskentelyä freelancerina tai konsulttina. Näin voit tehdä työtä joustavasti eri projekteissa ja saada kokemusta kirjanpidon eri osa-alueista.

Miten kirjoittaa kirjanpitäjän CV ilman kokemusta?

Vaikka et olisi hankkinut suoraa kokemusta kirjanpidosta, voit silti laatia vahvan kirjanpitäjän ansioluettelon, joka korostaa taitojasi, koulutustasi ja potentiaaliasi. Korosta motivaatiotasi oppia ja innostustasi kirjanpitoalaa kohtaan CV-profiilissa tai työhakemuksessa. Vaikka sinulla ei olisi suoraa kirjanpidon kokemusta, sinulla voi olla siirrettäviä taitoja muista tehtävistä tai kirjanpidon kannalta merkityksellistä työkokemusta. Korosta näitä taitoja CV:ssä, kuten vahvat analyyttiset ja numeeriset taidot, huolellisuus ja Microsoft Excel -osaaminen. Jos olet äskettäin suorittanut kirjanpitäjän tutkinnon tai opiskelet sitä parhaillaan, korosta tätä erityisesti CV:ssäsi ja mahdollisesti myös CV-profiilissasi. Sisällytä kaikki asiaankuuluvat kurssit, akateemiset saavutukset tai kirjanpitoon liittyvät harrastukset.

Samankaltaiset artikkelit

Yli 112 872 käyttäjää on jo luonut ansioluettelon

CV-työkalumme avulla voit nopeasti ja helposti luoda joukosta erottuvan ja ammattimaisen ansioluettelon 15 minuutissa.

Luo ansioluettelosi

Saat töitä 65 % todennäköisemmin